Επανήλθαν στο κανονικά τα δρομολόγια στο τμήμα Άνω Λιόσια – Κιάτο του Προαστιακού

Ενημέρωση 6 Ιανουαρίου: Ολοκληρώθηκαν τα έργα αποκατάστασης της βλάβης. Τα δρομολόγια του Προαστιακού κινούνται κανονικά.

Ενημέρωση 1 Ιανουαρίου: Η μετακίνηση πέραν του σταθμού της Μαγούλας γίνεται με railbus μέχρι την ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης της βλάβης. Έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίας, αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια που είναι πιθανό να επηρεάσουν όλο το δίκτυο του Προαστιακού.

Σημαντική βλάβη σε συρμό και στο δίκτυο του Προαστιακού προκλήθηκε χτες Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά το τμήμα Άνω Λιόσια – Κιάτο του Προαστιακού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια – Κιάτο έχει προσωρινά διακοπεί. Οι επιβάτες μπορούν να εξυπηρετούνται με λεωφορεία που έχει ήδη θέσει σε λειτουργία η εταιρεία για την πραγματοποίηση των συγκεκριμένων δρομολογίων. Ακολούθως, μόλις υπάρξει η δυνατότητα κυκλοφορίας στη γραμμή που δεν έχει υποστεί ζημιές, θα κυκλοφορήσει θερμικός συρμός, αλλά η κυκλοφορία θα διεξάγεται με αραίωση της προβλεπόμενης συχνότητας δρομολογίων.

Η βλάβη, (παρόμοια με αυτή που συνέβη πριν από περίπου 3 μήνες στο τμήμα Πεντέλης – Νερατζιώτισσας) σημειώθηκε λίγο πριν το σταθμό του Ασπροπύργου. Είχε ως αποτέλεσμα οι επιβάτες του συρμού που εκτελούσε το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Κιάτο να παραμείνουν εγκλωβισμένοι για ώρες μέσα στον συρμό, ενώ ο μηχανοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο λόγω προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι κάτοχοι εισιτηρίων των δρομολογίων που καθυστέρησαν θα αποζημιωθούν.

Πηγή: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Προσοχή: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή κειμένων από το athenstransport.com χωρίς άδεια και αναφορά πηγής.

2 Comments

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ.

    • Καλημέρα. Καταρχάς θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί θεωρείται αγενές. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το πρόβλημα αλλά από τους παρευρισκόμενους ειπώθηκε ότι έσπασε ο παντογράφος του Desiro και παρέσυρε πολλά μέτρα καλωδίων.

Comments are closed.