Ξεκίνησε η έκδοση μαθητικών δελτίων του ΟΑΣΑ για μαθητές άνω των 18 ετών

Ενημέρωση: Μέχρι τις 7 Μαρτίου 2012 παρατάθηκε η διαδικασία έκδοσης των δελτίων.

Ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης μαθητικών δελτίων Αστικών Συγκοινωνιών για τους μαθητές ηλικίας άνω των 18 ετών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία με έδρα την Αττική, αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας. (Προσοχή: Δεν αφορά φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όπου η έκδοση των φοιτητικών δελτίων γίνεται ηλεκτρονικά).

Σύμφωνα με τη σύμβαση μεταξύ υπουργείου Παιδείας – ΟΑΣΑ, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΑΣΑ αίτηση, στην οποία θα  αναγράφεται ο αριθμός των Μαθητικών Δελτίων που θα διατεθούν στους δικαιούχους μαθητές, το ΑΦΜ και η ΔΟΥ του σχολείου και να παραλάβουν τα Μαθητικά Δελτία έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012.

Φέτος για πρώτη φορά θα ζητηθεί από τους μαθητές να καταβάλουν το ποσό του 1 ευρώ για την έκδοση του δελτίου. Ο διευθυντής κάθε σχολείου είναι υπεύθυνος για το σφράγισμα και τη διανομή των δελτίων στους δικαιούχους.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο 185 του ΟΑΣΑ ή τη Δ/νση Κομίστρου 210-8200932, 210-8200848 και 210-8200936.

Διαβάστε επίσης: 

  1. Ηλεκτρονικά θα γίνονται από φέτος οι αιτήσεις για το φοιτητικό πάσο
  2. Δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου και δωρεάν μετακίνησης στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας
Πηγή: ΟΑΣΑ

Creative Commons License Αυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα.