Βελτίωση σήματος κινητής τηλεφωνίας – mobile internet σε βαγόνια της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Βελτιωμένο σήμα κινητής τηλεφωνίας και δυνατότητα να σερφάρουν στο internet χρησιμοποιώντας smartphones ή usb stick έχουν οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ταξιδεύουν στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία προχώρησε στην εγκατάσταση συστήματος βελτίωσης του σήματος κινητής τηλεφωνίας των δικτύων COSMOTE, VODAFONE και WIND μέσω της τεχνολογίας ψηφιακής αναμετάδοσης. Η εγκατάσταση του συστήματος έχει πραγματοποιηθεί στα βαγόνια Α’ και Β’ θέσης και Εστιατορίου των αμαξοστοιχιών 50/59 και 51/58 που πραγματοποιούν το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Αμαξοστοιχία Αθήνα, αναχώρηση  Θεσσαλονίκη, άφιξη
50 (IC) 07:18 12:41
58 (IC) 16:16 21:39

 

Αμαξοστοιχία Θεσσαλονίκη, αναχώρηση  Αθήμα, άφιξη
51 (IC) 05:13 10:23
59 (IC) 15:04 20:24

Σχετικές ενδείξεις ενημερώνουν τους επιβάτες για τα βαγόνια όπου έχει υλοποιηθεί η βελτίωση σήματος. Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξετάζει τη δυνατότητα παροχής WiFi δικτύου μέσα στα βαγόνια, το οποίο θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το υπάρχον σύστημα.

Δείτε επίσης: Εισιτήρια από 9 ευρώ για Θεσσαλονίκη και νέες υπηρεσίες από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πηγή: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Creative Commons License Αυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα.

3 Comments

    • κι εγώ τα ίδια μιας και ανεβοκατεβαίνω..οχι μονο wifi 3g ουτε μια γραμμή σήμα δεν έχει στην περισσότερη διαδρομή..Απαράδεκτο..

  1. Πολύ καλή κίνηση, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν γενικά στην Eλλάδα αυτές τις μέρες. Εμείς που δεν ταξιδεύουμε με τραίνο, περιμένουμε να ολοκληρωθεί επιτέλους ο διαγωνισμός μήπως και δούμε wireless σε κάποιο σταθμό του μετρό…

Comments are closed.