Σύντομα σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα της ΟΣΥ

Από το www.osy.gr
Από το www.osy.gr

Σε λειτουργία πρόκειται να τεθεί σύντομα ο νέος δικτυακός τόπος της ΟΣΥ Α.Ε. σύμφωνα με μήνυμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.osy.gr. Η Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. είναι η νέα δημόσια εταιρία που προέκυψε μετά την συγχώνευση των ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ.

Από σήμερα το πρωί οι ιστοσελίδες www.ethel.gr και www.athens-trolley.gr βρίσκονται ήδη εκτός λειτουργίας. Η ιστοσελίδα της ΗΛΠΑΠ μάλιστα είχε επανασχεδιαστεί λίγους μόνο μήνες πριν από την συγχώνευση των εταιριών. Τα δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ της Αθήνας είναι πάντα διαθέσιμα στο www.oasa.gr.

Όσον αφορά την ΣΤΑΣΥ Α.Ε, η διεύθυνση www.stasy.gr ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της ΑΜΕΛ (πρώην Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας), ενώ η διεύθυνση stasy.gr (χωρίς www) ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της Αττικό Μετρό Α.Ε. Μελλοντικά, αναμένεται να δημιουργηθεί μία νέα ιστοσελίδα που θα αντικαταστήσει αυτές των πρώην ΑΜΕΛ, ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ Α.Ε.

Η πιο πρακτική λύση φυσικά θα ήταν η δημιουργία ενός μόνο δικτυακού τόπου στον οποίο θα συγκεντρώνονται πληροφορίες για τις μετακινήσεις με όλα τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, όπως συμβαίνει ήδη σε πολλές πόλεις του εξωτερικού. Σήμερα όλες οι πληροφορίες, συχνά ελλιπείς και απαρχαιωμένες , βρίσκονται διασκορπισμένες σε πολλά διαφορετικά site.

Μπορείτε να δείτε μία σύνοψη των πληροφοριών για τα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας εδώ: athenstransport.com/info.

Creative Commons License 

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

1 Comment

  1. Το “σύντομα” βρίσκεται στον ιστότοπο πολλούς μήνες τώρα. Υποψιάζομαι ότι δεν έχουν ξεκινήσει ενέργειες ενοποίησης των ιστότοπων.

Comments are closed.