Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού μετά την κλοπή καλωδίων

Ενημέρωση 6/12:

Τα δρομολόγια αποκαταστάθηκαν μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

——————————————————-

Ενημέρωση 2/12:

Η κυκλοφορία στο τμήμα Λιόσια – Μαγούλα εκτελείται με θερμικούς συρμούς από σήμερα. Επομένως, οι επιβάτες που μετακινούνται πέραν αυτού του τμήματος θα εξυπηρετούνται με μετεπιβίβαση στους σταθμούς Λιόσια και Μαγούλα. Αναμένονται μικρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

——————————————————-

Στα δύο κόπηκε ο Προαστιακός από σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου. Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναστέλλονται από σήμερα όλα τα ενδιάμεσα δρομολόγια μεταξύ των σταθμών Λιοσίων και Μαγούλας λόγω εκτεταμένων κλοπών καλωδίων.

Αυτό σημαίνει ότι θα εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια από Κιάτο έως Μαγούλα και αντίστροφα, καθώς και από Αεροδρόμιο έως Λιόσια και αντίστροφα, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο ενδιάμεσο αυτό τμήμα της γραμμής.

Συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού και τη συγνώμη της, για την όποια ταλαιπωρία υποστούν σχετικά με συμβάντα τα οποία δεν μπορεί να ελέγξει και να αποκαταστήσει.

Πηγή: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

1 Comment

  1. Χορτάσαμε συγγνώμες! Λες και δεν ξέρουν τι γίνεται να κάνουν καμιά περιφρούρηση.. Αλλά βέβαια, Δεκέμβρης μπήκε! Κάθε πέρσυ και καλύτερα ο Προαστιακός.. Κανένα έλεος!

Comments are closed.