Η «Μποέμ» του Πουτσίνι στο σταθμό Σύνταγμα

b_1145_els01

Την «ΜΠΟΕΜ του Τζάκομο Πουτσίνι από την Όπερα της βαλίτσας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι επιβάτες του Μετρό, που θα βρεθούν την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00 στο σταθμό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», στον χώρο πολλαπλών χρήσεων, στο πλαίσιο συνεργασίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα προβάλλονται υπέρτιτλοι στα ελληνικά.

Έπειτα από την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή της σεζόν, που κορυφώθηκε το καλοκαίρι στα αρχαία θέατρα της Μεσσήνης και των Οινιάδων, η Όπερα της βαλίτσας συνεχίζει το ταξίδι της στην Ελλάδα, με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Tην Κυριακή 12 Μαΐου, η Όπερα της Βαλίτσας θα διηγηθεί τον τραγικό έρωτα του ποιητή Ροντόλφο και της ράφτρας Μιμής με τη θρυλική όπερα Μποέμ του Τζάκομο Πουτσίνι στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας: το Σταθμό του Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής οι καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα καλωσορίσουν τους φίλους της όπερας και όχι μόνο, στο Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων του Σταθμού.

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Το Ίδρυμα, ενισχύοντας την προσπάθεια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής να καταστήσει το λυρικό θέατρο προσβάσιμο σε ένα ευρύτερο κοινό, στηρίζει έμπρακτα μια σειρά παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση: nationalopera.gr

Creative Commons License 

Το παραπάνω κείμενο χορηγείται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*