Επιχειρήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής επιβατών αναζητεί ο ΟΑΣΑ

ermou

Επιχειρήσεις εντός του νομού Αττικής, αναζητεί ο ΟΑΣΑ για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Με τις Αστικές Συγκοινωνίες Κερδίζουμε Όλοι».

Το πρόγραμμα ανταμοιβής των επιβατών του ΟΑΣΑ είναι μέρος των μέτρων κατά της λαθρεπιβίβασης που ανακοινώθηκαν στις αρχές του μήνα. Οι πελάτες των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα λαμβάνουν έκπτωση τουλάχιστον 10% στην αξία των προϊόντων ή των υπηρεσιών που θα αγοράζουν, επιδυκνείοντας κάρτα απεριορίστων διαδρομών ή προσκομίζοντας 10 τουλάχιστον επικυρωμένα εισιτήρια.

Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα είναι η δήλωση συμμετοχής και η παροχή έκπτωσης στους πελάτες των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα και οι οποίοι μπορεί να είναι χρήστες των δημόσιων μέσων μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλλεϋ, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ).

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν την Δήλωση Συμμετοχής που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ, στην οποία θα αναφέρουν το ύψος της έκπτωσης στην οποία επιθυμούν να προβαίνουν και η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη του 10% της αξίας των πωλουμένων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Από την πλευρά του, ο όμιλος εταιριών ΟΑΣΑ (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ) θα υποστηρίξει το πρόγραμμα με την ευρεία γνωστοποίησή του στον τύπο, την ανάρτηση στις ιστοσελίδες των εταιριών του Ομίλου www.oasa.gr, www.stasy.gr και osy.gr των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς και στους διαθέσιμους χώρους για ενημερωτικούς-διαφημιστικούς σκοπούς των μέσων μεταφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Δ/νση Μάρκετινγκ του ΟΑΣΑ στα τηλέφωνα 210-8200969 και 210-8200006 (φαξ : 210-8212219).

Πηγή: ΟΑΣΑ, φωτογραφία: flickr.com/handymac99 

 

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*