24ωρη απεργία σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, ΟΣΕ/Προαστιακό την Πέμπτη 13 Ιουνίου

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο athenstransport.com/strikes

Σε 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ και ΟΣΕ/Προαστιακό συμμετέχοντας στην απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο Λεωφορείων και Τρόλεϊ ενώ αναμένεται να μην πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ και του Προαστιακού. Επίσης, οι συρμοί του Μετρό δεν θα κινούνται στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3.

Τα μέσα της ΣΤΑΣΥ (Μετρό έως Δουκ. Πλακεντίας, ΗΣΑΠ, και Τραμ) θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας έως τις 9:00 π.μ., αν και το προσωπικό τους είναι επιστρατευμένο.

Η ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.

► Εκφράζουμε την αντίθεσή της στο πραξικοπηματικό ξεπούλημα της ΕΡΤ, τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη από μια ελεύθερη και αντικειμενική δημόσια τηλεόραση ραδιοφωνία.

► Οι Σιδηροδρομικοί δηλώνουν αλληλέγγυοι στους συναδέλφους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και στον αγώνα τους που πρέπει να γίνει αγώνας όλης της ελληνικής κοινωνίας, για μια δημόσια, ελεύθερη, ποιοτική και αντικειμενική ραδιοτηλεόραση που θα υπηρετεί τις ανάγκες του Έλληνα

► Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτών των πολιτικών που διαλύουν το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των επόμενων γενεών.

Καλούμε όλους τους Σιδηροδρομικούς να δώσουν μαζικό παρόν στη συγκέντρωση έξω από το ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ την ΠΕΜΠΤΗ 13/6/2013 – στις 11.00’.

Πηγή: ΠΟΣ

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

 

1 Comment

  1. Στο ίδιο έργο θεατές… μπορούσαν να κινήσουν τα οχήματα κλείνοντας τα ακυρωτικά μηχανήματα. Κατά τα άλλα είναι έτοιμοι και για αγώνες!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*