720 προσλήψεις σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ΥΠΑ

sepolia

Σε 720 προσλήψεις σε μόνιμες θέσεις πρόκειται να προχωρήσει μέσα στους επόμενους μήνες το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Οι προσλήψεις θα γίνουν από τις Οδικές Συγκοινωνίες, τις Σταθερές Συγκοινωνίες και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, στην ΟΣΥ πρόκειται να προσληφθούν 450 άτομα (330 οδηγοί και 120 τεχνίτες). Στις σταθερές συγκοινωνίες, μετά από ένα κερδοφόρο 2013, πρόκειται να προσληφθούν 200 άτομα. Στις θέσεις αυτές αναμένεται να περιλαμβάνονται ηλεκτροδηγοί, εκδότες και ελεγτές εισιτηρίων, τεχνικό προσωπικό, αλλά όχι διοικητικές θέσεις. Τέλος, στην μακροχρόνια υποστελεχωμένη ΥΠΑ αναμένεται η πρόσληψη 70 ατόμων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος οποιουδήποτε ΑΕΙ, να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και πιστοποιητικό υγείας Γ’ κατηγορίας.

Το αν η αύξηση του προσωπικού θα φέρει αύξηση και στη συχνότητα των δρομολογίων είναι κάτι που θα το δούμε στην πράξη. Στο παρελθόν πάντως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν αποτελέσει πολλές φορές το χώρο αθρόων προσλήψεων προσωπικού από τις εκλογικές περιφέρειες των εκάστοτε υπουργών, πολλές φορές ακόμα και με πλαστά πτυχία.

Δείτε επίσης: Κερδοφόρο το 2013 για την ΣΤΑΣΥ που προχωράει σε προσλήψεις

Πηγή: athenstransport.comnaftemporiki.gr

 

Creative Commons License 

Το παραπάνω κείμενο χορηγείται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*