Μεταβολές στα δρομολόγια Λεωφορείων – Τρόλεϊ λόγω εκλογών, εκπτώσεις για μετακινήσεις με τρένα

Πληροφορίες για απεργίες και μεταβολές δρομολογίων στο athenstransport.com/strikes

Μεταβολές θα ισχύσουν στα δρομολόγια των Λεωφορείων και Τρόλεϊ λόγω των δημοτικών περιφερειακών εκλογών την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 και των Ευρωεκλογών την Κυριακή 25 Μαΐου 2014, καθώς μέρος του προσωπικού κίνησης θα απουσιάζει για την εξάσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Την Παρασκευή 16 Μαΐου και την Παρασκευή 23 Μαΐου, τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου. Τα πρώτα δρομολόγια θα εκτελεστούν από τις 5:00 π.μ. ενώ είναι πιθανό να προστεθούν περισσότερα πρωινά δρομολόγια. Τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν, ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Το Σάββατο 17 Μαΐου και το Σάββατο 24 Μαΐου, τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου. Τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν, ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Την Κυριακή 18 Μαΐου και την Κυριακή 25 Μαΐου (ημέρες των εκλογών), τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής.

Τη Δευτέρα 19 Μαΐου και τη Δευτέρα 26 Μαΐου, τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου. Τα πρώτα δρομολόγια θα εκτελεστούν από τις 5:00 π.μ. ενώ είναι πιθανό να προστεθούν περισσότερα πρωινά δρομολόγια. Τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν, ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Όσον αφορά τις λεωφορειακές γραμμές του αεροδρομίου για τις παραπάνω ημέρες, καθώς και τα δρομολόγια των νυκτερινών γραμμών, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν αλλαγές τις οποίες το κοινό μπορεί να πληροφορηθεί από την τηλεφωνική γραμμή 11185.

 

Εκπτώσεις 30% από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Έκπτωση 30% στις τιμές εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή θα χορηγεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο επιβατικό κοινό που προτίθεται να ταξιδέψει σιδηροδρομικά για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Η έκπτωση ισχύει για αγορά εισιτηρίου από τις θυρίδες πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και για ηλεκτρονική αγορά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας, για τις μετακινήσεις από 12 έως και 30 Μαΐου 2014, και για επιβάτες που δεν έχουν επωφεληθεί από άλλες εκπτώσεις και προσφορές. Επίσης δεν ισχύει για τα εισιτήρια προσφοράς που εκδίδονται μέσω internet.

Εκπτώσεις θα ισχύουν αναλογικά και κατά προσέγγιση και για τους επιβάτες των προαστιακών γραμμών που θα μετακινηθούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για τη χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή άλλου σχετικού νομιμοποιητικού εγγράφου.

Πηγές: athenstransport.com, ΟΑΣΑ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*