Τα δρομολόγια του Μετρό μετά τη συναυλία της Lady Gaga

Πιο πυκνά δρομολόγια στη γραμμή 1 του Μετρό και παράταση του παράταση του ωραρίου λειτουργίας κατά 15 λεπτά μετά το τέλος της συναυλίας της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ. Έτσι, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 τα τελευταία δρομολόγια των συρμών της γραμμής 1, από το σταθμό Ειρήνη, θα έχουν ως εξής:

  • από Ειρήνη προς Πειραιά: 23:43, 23:52, 00:09 και 00:24
  • από Ειρήνη προς Ομόνοια: 00:40
  • από Ειρήνη προς Κηφισιά: 23:42, 23:53, 00:03, 00:14, 00:26, 00:39 και 00:56.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, πέραν των προγραμματισμένων δρομολογίων θα χρησιμοποιηθούν και ενισχυτικού συρμοί κατά την προσέλευση και αποχώρηση των θεατών.

Για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια των υπόλοιπων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, δείτε: Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακού

Πηγή: ΟΑΣΑ

Creative Commons License 

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

4 Comments

  1. όταν έχει αγώνες αργά σε ΟΑΚΑ (μπάσκετ και ποδόσφαιρο), ΣΕΦ ή Καραϊσκάκης, γιατί δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο και τρέχουμε σαν παλαβοί να προλάβουμε, και είμαστε πίτα μέσα στα βαγόνια; Απορίες που τις έχω κι εγώ…

    • Κάνεις μεγάλο λάθος! Πάντα η ΣΤΑΣΥ βάζει επιπλέον δρομολόγια για να εξυπηρετήσει προσέλευση/αποχώρηση θεατών τόσο σε συναυλίες, όσο και σε αγώνες.

      • Και τότε γιατί η ΣΤΑΣΥ δεν βγάζει αντίστοιχες ανακοινώσεις και για τους αγώνες κλπ, και την πήρε ο πόνος μόνο για την συναυλία της Lady Gaga;

        • Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Το πρόβλημα εδώ είναι για πιο λόγο η ΣΤΑΣΥ έβγαλε ανακοίνωση; Πρόκειται για ένα γεγονός κατά το οποίο θα μετακινηθούν χιλιάδες επιβάτες οι οποίοι μπορεί να είχαν δεύτερες σκέψεις για το αν η ηλεκτρικός θα ήταν το κατάλληλο μέσο για τη μετακίνησή τους. Σχεδόν κάθε ΣΚ υπάρχουν αγώνες στο ΟΑΣΑ και το Καραϊσκάκη και τα δρομολόγια προσαρμόζονται ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες.

          Υπόψην ότι το να κάνεις (ναι, εσύ) flag στα σχόλια τα οποίο δεν σου αρέσουν δείχνει ότι μάλλον δεν έχεις διάθεση να σεβαστείς τους συνομιλητές σου. Άντε να κάνεις trolling πουθενά αλλού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*