Μεταβολές σε δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ λόγω των εκλογών

Μεταβολές στα δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ θα επέλθουν από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 λόγω των εθνικών εκλογών. Αναλυτικά:

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015: Δρομολόγια βασισμένα στο πρόγραμμα Σαββάτου. Τα πρώτα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν από τις 05:00. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015: Δρομολόγια βασισμένα στο πρόγραμμα Σαββάτου. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015: Δρομολόγια με βάση το πρόγραμμα Κυριακής και αργιών.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015: Δρομολόγια βασισμένα στο πρόγραμμα Σαββάτου. Τα πρώτα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν από τις 05:00. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

Για τα νυκτερινά δρομολόγια των γραμμών 040, Χ14 και Tρόλεϊ 11, το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Πηγή: Συγκοινωνίες Αθηνών

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*