Δήλωση Μανιάτη για τις αυξήσεις στα εισιτήρια

To athenstransport.com δημοσιεύει ανακοινώσεις κομμάτων, πολιτικών και συνδικαλιστικών φορέων, ομάδων και οργανώσεων σχετικά με τις συγκοινωνίες όταν στέλνονται στη διεύθυνση contact@athenstransport.com

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: “ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ 1/1/2016 ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”

Ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αύξηση των εισιτηρίων κατά 17% μας προανήγγειλε ο Υπουργός Μεταφορών ως πρωτοχρονιάτικο δώρο για την 1.1.2016 με το απλό εισιτήριο να ανεβαίνει από το 1,20 ευρώ στο 1,40 ευρώ.

Προφανώς, στην Κυβέρνηση αντιλαμβάνονται τις αυξήσεις στα εισιτήρια ως φιλολαϊκό μέτρο που με προσμονή ανέμεναν οι πολίτες. Μετά τις τζάμπα μετακινήσεις, με λεφτά όμως των φορολογουμένων που «χάρισε» ο κ. Σπίρτζης στη διάρκεια του δημοψηφίσματος, μετά την αδιαφορία του να διεκδικήσει από τα συναρμόδια Υπουργεία τα αναγκαία κονδύλια, μας ανακοινώνει την αύξηση του Φ.Π.Α. από 13% σε 23%.

Δεύτερη φορά αριστερά, αλλά με πρώτη φορά μνημονιακές αυξήσεις αγαθών λαϊκής ανάγκης, δείγμα των γενναίων και ηρωικών διαπραγματευτικών επιτυχιών τους.

Άξιος ο μισθός τους!»

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*