Ανακοίνωση Μανιάτη για τροπολογία Σπίρτζη

To athenstransport.com δημοσιεύει ανακοινώσεις κομμάτων, πολιτικών και συνδικαλιστικών φορέων, ομάδων και οργανώσεων σχετικά με τις συγκοινωνίες όταν στέλνονται στη διεύθυνση contact@athenstransport.com

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ «Γιαλαντζί Αριστερά: Ανικανότητα, Εμπάθεια, Σπατάλες στις συγκοινωνίες»

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, καθ. Γιάννης Μανιάτης αναφορικά με την τροπολογία για το διπλασιασμό των επικεφαλής των εταιριών αστικών συγκοινωνιών Αθήνας κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα βοσκοτόπια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Υπουργός Μεταφορών κος Σπίρτζης με εξαιρετική διαχειριστική ανικανότητα και  κομματική εμπάθεια σπαταλά δημόσιο χρήμα και υπερασπίζεται την τροπολογία του για το διπλασιασμό των προσώπων και του κόστους μισθοδοσίας των επικεφαλής των δημόσιων συγκοινωνιών. Τώρα εξηγείται γιατί αυξάνονται τα εισιτήρια από 1,20€ σε 1,40€, μετά την τρομακτικής επιτυχίας, γενναία διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τώρα εξηγείται γιατί οδηγούνται σε παραίτηση διοικήσεις που σχεδίασαν την αναδιοργάνωση σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και απέτρεψαν την απόλυση των 800 εργαζόμενων που ζητούσε η ΤΡΟΙΚΑ. Ο γαλαντόμος, ανοιχτοχέρης, τζάμπα κουβαρντάς υπουργός με τις ξένες τσέπες του λαού χάρισε το καλοκαίρι 9,5 εκατ. Ευρώ από δωρεάν μετακινήσεις, ξέχασε να ζητήσει τα 20 εκατ. ευρώ από τα συναρμόδια υπουργεία, όμως φρόντισε να φορτώσει τις συγκοινωνίες με μισθολογικό κόστος των κολλητών του, αφαιρώντας 100 ευρώ από τη σύνταξη τουλάχιστον 3.500 ελλήνων συνταξιούχων.

Η αποχώρησή μας από τη συζήτηση του νομοσχεδίου ήταν η ελάχιστη πράξη άρνησης στον ευτελισμό της αξιοπρέπειας του ελληνικού κοινοβουλίου.

Η γιαλαντζί αριστερά του τίποτα και της συκοφαντίας… Κρίμα για όσους τους πίστεψαν.» 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*