Έκπτωση στις μηνιαίες κάρτες Αυγούστου και Σεπτεμβρίου λόγω των απεργιών του Ιουλίου

Την παροχή έκπτωσης στην ανανέωση μηνιαίων καρτών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου αποφάσισε ο ΟΑΣΑ λόγω απεργιών κατά το μήνα Ιούλιο. H έκπτωση το Σεπτέμβριο θα δοθεί μόνο σε όσους δεν ανανεώσουν κάρτα τον Αύγουστο και παρουσιάσουν το κουπόνι του Ιουλίου κατά την ανανέωση για το Σεπτέμβριο..

Κατά το μήνα Ιούλιο υπήρξε μόνο μία 24ωρη απεργία σε μέσα του ΟΑΣΑ (24ωρη απεργία σε Μετρό και ΗΣΑΠ στις 6 Ιουλίου). H έκπτωση είναι 0,50 ευρώ για την κάρτα των 30 ευρώ και όλες τις υπόλοιπες κάρτες, πλην της μηνιαίας κάρτας για το αεροδρόμιο αξίας 49 ευρώ και της 3μηνιαίας για το αεροδρόμιο αξίας 142 ευρώ όπου η έκπτωση είναι 1 ευρώ.  Έκπτωση θα δοθεί και στην ανανέωση 3μηνιαίων, αρκεί ο κάτοχός τους να έχει το κουπόνι του Ιουλίου (και των άλλων μηνών κατά τους οποίους πραγματοποιήθηκαν 24ωρες απεργίες).

Η ανανέωση των καρτών για τον μήνα Αύγουστο στα εκδοτήρια του Μετρό θα γίνεται από τις 26 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου, ενώ στο εκδοτήριο ΟΣΥ της Ακαδημίας θα συνεχιστεί ως τις 15 του μήνα.

Η ανανέωση των καρτών από τα εκδοτήρια του Μετρό στα εκδοτήρια του Μετρό για το μήνα Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου.

Δείτε επίσης:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*