Τα σωματεία του Μετρό καταγγέλλουν την τοποθέτηση μέλους στο Δ.Σ. του ΟΑΣΑ

To athenstransport.com δημοσιεύει ανακοινώσεις κομμάτων, πολιτικών και συνδικαλιστικών φορέων, ομάδων και οργανώσεων σχετικά με τις συγκοινωνίες όταν στέλνονται στη διεύθυνση contact@athenstransport.com

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΣΑΠ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Σ.Ε.Λ.Μ.Α.)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΥ ΑΕ (Σ.Η.Ε.Κ.)

Αθήνα , 9/11/2016

Δελτίο Τύπου

Ο άνθρωπος, που απομακρύνθηκε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στη ΣΤΑΣΥ ΑΕ ως αποτυχών στο έργο του, κατά τη διάρκεια της μόλις 7 μηνών θητείας του στη ΣΤΑ.ΣΥ (από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2016), «κατάφερε» να έρθει σε ρήξη με τους εργαζόμενους και να διασαλευθεί η εργασιακή ειρήνη, προκαλώντας κινητοποιήσεις που είχαν αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, επανέρχεται ως δια… μαγείας στο προσκήνιο ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΑ.

Επανειλημμένα είχαμε καταγγείλει ότι επί των ημερών του η αδιαφάνεια, η αναξιοκρατία και γενικότερα η πολιτική της διοίκησής του ήταν καταστροφική για τη ΣΤΑΣΥ και σήμερα, μετά την απομάκρυνσή του, αγωνιζόμαστε να επουλώσουμε τις «πληγές» που δημιούργησε, ώστε η ΣΤΑΣΥ να καταστεί και πάλι μια εταιρεία με προοπτική σταθεροποίησης και ανάπτυξης.

Θεωρούμε ότι τέτοιοι άνθρωποι, όπως έχει φανεί από το «έργο» τους, δεν δουλεύουν για το συλλογικό καλό και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Ως εκ τούτου δε χωρούν στον κρατικό μηχανισμό, ιδιαίτερα μιας Κυβέρνησης που θέλει να λέγεται δημοκρατική με αριστερό πρόσημο.

Γι’ αυτό εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και τον βαθύτατο προβληματισμό μας για την επιστροφή του συγκεκριμένου ατόμου σε νέα θέση ευθύνης στον ευαίσθητο χώρο των συγκοινωνιών της πρωτεύουσας.

Οι Διοικήσεις

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*