Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της Αθήνας την Πρωτομαγιά

Με απεργίες και στάσεις εργασίας αναμένεται να λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει για τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2017 η ΓΣΕΕ.

Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ αποφάσισε την πραγματοποίηση στάσεων εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα Τρόλεϊ την Πρωτομαγιά λόγω 24ωρης απεργίας της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Στο Μετρό και τη γραμμή του ΗΣΑΠ θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 8:00 π.μ.

Στη γραμμή 3 του Μετρό, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιοκαθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας λόγω 24ωρης στάσης εργασίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι εργαζόμενοι στο Τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:00 π.μ. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας των συρμών αναμένεται έως τις 8:30 π.μ.

Ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο θα είναι και τα τρένα σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας λόγω 24ωρης απεργίας των Εργαζομένων. Ανακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εν τω μεταξύ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο πλοίου από τα μεσάνυχτα της Κυριακής ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ.

1 Comment

  1. Ένα πράγμα εύχομαι σε όσους απεργούν και βάζουν χιλιάδες κόσμο σε απίστευτη ταλαιπωρία……Να μείνουν χωρίς δουλειά και να ζητιανεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Βολεμένοι,άχρηστοι,χαραμοφάηδες κτλ. να πάτε στο διάολο και όπου σας βρίσκουν που…α και ξύλο να σας δίνουν!!! Ρε να δουλεύετε για 400€ και να λέτε και ευχαριστώ.Γα….ενοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*