Ταλαιπωρία στο σταθμό Λαρίσης: σταματά και η εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ

 

Ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες που θα χρησιμοποιήσουν το σταθμό Λαρίσης από αύριο Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 θα αλλάξουν οι αποβάθρες αναχώρησης/άφιξης των τρένων ενώ οι πρόσβαση σε αυτές θα γίνεται μόνο μέσω υπόγειας διάβασης από την οποία δεν μπορούν να διέρχονται ΑΜΕΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι αμαξοστοιχίες όλων των δρομολογίων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του Προαστιακού,  θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τραίνα που έχουν προορισμό την Αθήνα.

Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από τη κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον Κεντρικό Σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη  αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και – κατά το δυνατόν – να περιορίσει τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρει.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επίσης ανακοίνωσε πως από αύριο δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑΜΕΑ και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές η δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς το Κεντρικό Σταθμό.

Η αλλαγή στις αποβάθρες γίνεται προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες ανακατασκευής των αποβαθρών που χρησιμοποιούνται σήμερα ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο σταθμό.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*