24ωρη απεργία σε ΗΣΑΠ, Τραμ, Προαστιακό την Πρωτομαγιά

Πληροφορίες για όλες τις ΑΠΕΡΓΙΕΣ στη σελίδα https://athenstransport.com/strikes

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού την ερχόμενη Κυριακή 1η Μαΐου καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) έχει εξαγγείλει 24ωρη στάση εργασίας. Την ίδια μέρα, το Μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Τα τελευταία βραδινά δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού στις 30 Απριλίου όπως και τα πρώτα τη Δευτέρα 2 Μαΐου ακυρώνονται. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Οι Σιδηροδρομικοί συμμετέχουν στην απεργία ως αντίδραση για τη συρρίκνωση του σιδηροδρόμου, στην περικοπή δρομολογίων και στην κατάργηση αμιγώς σιδηροδρομικών δραστηριοτήτων, καθώς και στο ξεπούλημα, όπως αναφέρουν, που ετοιμάζουν, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφού πρώτα εντέχνως την έχουν πλήρως απαξιώσει.

24ωρη απεργία για την Κυριακή 1 Μαΐου, εξήγγειλε και ο ΗΣΑΠ (γραμμή 1 του Μετρό).

Το Μετρό ΔΕΝ θα λειτουργεί μεταξύ 05:30 – 09:00 και 21:00 – 00:20

Το Τραμ ανακοίνωσε 24ωρη απεργία από τις 2:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 1/5 έως τις 2:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 2/5.

Τα ΤΡΟΛΕΪ θα λειτουργούν από τις 7:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας έως τις 8:00, θα αρχίζουν να αποσύρονται από τις 21:00

Τέλος, τα ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ θα κινούνται κανονικά

Πηγή: naftemporiki.gr, ΗΣΑΠ, Τραμ Α.Ε.

Δείτε επίσης τη σελίδα ΑΠΕΡΓΙΕΣ του athenstransport.com με πληροφορίες για επικείμενες απεργίες

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter