Στους δρόμους τα διώροφα λεωφορεία της ΕΘΕΛ

Ένα από τα διώροφα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Στους δρόμους βγήκαν από χτες τα νέα διώροφα λεωφορεία της ΕΘΕΛ. Τα λεωφορεία έχουν δρομολογηθεί στη γραμμή Ε22 Ακαδημία – Σαρωνίδα. Είχαν αγοραστεί αρχικά για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της λεωφορειακής γραμμής “400 – Αξιοθέατα της Αθήνας”, η οποία έκτοτε όμως καταργήθηκε λόγω χαμηλής επιβατικής κίνησης. Είναι η πρώτη φορά μετά από τη δεκαετία του ’80 που στους δρόμους της Αθήνας κυκλοφορούν διώροφα αστικά λεωφορεία.

Υπενθυμίζεται πως το εισιτήριο της γραμμής Ε22 Ακαδημία – Σαρωνίδα κοστίζει 1,60€ (μειωμένο 0,80) και οι επιβάτες μπορούν να το προμηθεύονται και από τον οδηγό του λεωφορείου.

Πηγή: Τραμβαγέρης, ΟΑΣΑ

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter

4 Comments

  1. To εισητήριο των 1.60EUR αφορά διαδρομές που ξεκινούν ή/και καταλήγουν στην ζώνη Βάρκιζα-Σαρωνίδα της γραμμής Ε22. Παράλληλα ισχύει η κάρτα για όλα τα μέσα των 45EUR.
    Για μετακινήσεις στην ζώνη Ακαδημία-Βάρκιζα ισχύει το εισητήριο μιας διαδρομής [1,20EUR] όπως και τα ενιαία εισητήρια για 1,5ώρα[1,40EUR], για 24ώρες[4,00EUR] και για 7ημέρες[14,00EUR].
    Επίσης ισχύει και η κάρτα για τα βραδυκίνητα μέσα των 20EUR.

  2. Το συγκεκριμένο άρθρο αναδημοσιεύτηκε ΧΩΡΙΣ την άδειά μου και ΧΩΡΙΣ αναφορά πηγής από μεγάλη ιστοσελίδα. Υπενθυμίζω πως η αναδημοσίευση κειμένων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ χωρίς έγγραφη άδεια και χωρίς αναφορά πηγής.

Comments are closed.