Στάση εργασίας στο Μετρό, εκτός λειτουργίας τμήμα του ΗΣΑΠ τη Δευτέρα 6 Ιουνίου

Πληροφορίες για όλες τις ΑΠΕΡΓΙΕΣ στη σελίδα  https://athenstransport.com/strikes

Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει το Μετρό της Αθήνας (γραμμές 2 & 3) τη Δευτέρα 6 Ιουνίου από τις 5:30 το πρωί έως τις 16:00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Με κοινή τους ανακοίνωση, τα σωματεία των εργαζομένων εκφράζουν την αντίθεσή τους στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και στις απολύσεις από το δημόσιο τομέα.

Το Μετρό θα λειτουργήσει κανονικά από τις 16:00 έως τη λήξη των δρομολογίων.

Την ίδια ημέρα, το τμήμα Ταύρος – Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ θα παραμείνει εκτός λειτουργίας από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας λόγω εκτέλεσης έργων. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για δρομολόγηση λεωφορειακής γραμμής στο κλειστό τμήμα.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι και τη Δευτέρα 6 Ιουνίου το τμήμα Μοναστηράκι – Άνω Πατήσια παραμένει κλειστό. Οι επιβάτες εξυπηρετούνται από τη λεωφορειακή γραμμή Χ8 (ΑΤΤΙΚΗ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ) και με τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό στο τμήμα ΑΤΤΙΚΗ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.

Από την Τρίτη 7 Ιουνίου οι συρμοί θα εκτελούν δρομολόγια σε όλο δίκτυο του ΗΣΑΠ, από Πειραιά προς Κηφισιά με μοναδική μετεπιβίβαση στο σταθμό Ομόνοια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συρμοί δεν θα πραγματοποιούν στάση στο σταθμό Μοναστηράκι στην κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Διαβάστε επίσης: Κλειστό από τις 28 Μαΐου το τμήμα Μοναστηράκι – Άνω Πατήσια του ΗΣΑΠ

Πηγή: ΑΜΕΛ, ΗΣΑΠ, η φωτογραφία είναι από τον χρήστη boatapple του flickr και διανέμεται με την άδεια CC BY-NC-SA 2.0

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter