Στάσεις εργασίας την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Πληροφορίες για όλες τις ΑΠΕΡΓΙΕΣ στη σελίδα  https://athenstransport.com/strikes

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας αυτή την Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Τα Λεωφορεία θα εξέλθουν από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ. και η κυκλοφορία τους θα έχει αποκατασταθεί γύρω στις 9:30 π.μ. (εξαρτάται από τις κυκλοφοριακές συνθήκες). Επίσης, η απόσυρση των οχημάτων από την κυκλοφορία ενδέχεται να αρχίσει από τις 20:00.

Οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα επέλθει περίπου στις 9:00 π.μ., ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:00.

Λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν τα τρένα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και ο Προαστιακός της Αθήνας. Επίσης, αναμένονται ακυρώσεις στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Τετάρτη 8 Ιουνίου (εκκρεμεί ανακοίνωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό  θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. Οι συρμοί της γραμμής 3 του Μετρό δεν θα κινούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο λόγω της 24ωρης απεργίας στον ΟΣΕ.

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ., και από 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Δείτε τα τελευταία δρομολόγια πριν τη στάση εργασίας αναλυτικά ΕΔΩ

Τέλος, στο Τραμ, οι εργαζόμενοι θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:00 π.μ., και από 23:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας απαιτείται περίπου 1μιση ώρα οπότε θα επέλθει γύρω στις 8:30 ενώ οι συρμοί θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:30.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη σχετικά με τις απεργίες την Πέμπτη 9 Ιουνίου, θα ενημερωθεί αυτό το άρθρο και η σελίδα ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

Τελευταία ενημέρωση: 8/6/2011, ώρα 10:00

Πηγές: ΟΑΣΑ, ΗΣΑΠ, ΑΜΕΛ, Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, η φωτογραφία είναι από τον χρήστη NickChino του flickr και διανέμεται με την άδεια CC BY-NC-ND 2.0

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter