Δρομολόγια του Προαστιακού από τις 19 Ιουνίου – 1 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παρακάτω δρομολόγια ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ

✔ Δείτε τα δρομολόγια που βρίσκονται σε ισχύ από τις 8 Ιουλίου 2012 

Ανακοινώθηκαν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα νέα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας που θα ισχύουν από την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011. (Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες δρομολογίων στο τέλος της σελίδας).

Στο νέο πλέγμα δρομολογίων παρατηρούμε ότι έχουν δρομολογηθεί:

 • Ένα δρομολόγιο ανά ώρα στα τμήματα Πειραιάς – Λιόσια – Πειραιάς και Κιάτο – Αεροδρόμιο – Κιάτο.
 • Δύο δρομολόγια ανά ώρα στο τμήμα Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια
 • Ένα νέο δρομολόγιο ανά ώρα στο τμήμα Νερατζιώτισσα – Αεροδρόμιο – Νερατζιώτισσα (από 05:58 έως 08:58 και 14:58 έως 16:58, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών).
Έτσι από αυτή την Κυριακή η συχνότητα δρομολογίων του Προαστιακού θα είναι ως εξής:
 • Ένα δρομολόγιo ανά ώρα για τους σταθμούς από Κιάτο έως Άνω Λιόσια (χάνουν ένα δρομολόγιο οι σταθμοί Μαγούλα και Ασπρόπυργος)
 • Τρία δρομολόγια ανά ώρα για τους σταθμούς Άνω Λιόσια, Σ.Κ.Α.*, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο
 • Τέσσερα δρομολόγια ανά ώρα για τους σταθμούς από Νερατζιώτισσα έως Αεροδρόμιο. (έξι για τους σταθμούς από Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο αν υπολογίσουμε και τα δύο δρομολόγια του Μετρό)
 • Ένα δρομολόγια ανά ώρα στο τμήμα από Πειραιά προς Σ.Κ.Α.*
Επίσης, από τις 19 Ιουνίου, ισχύουν τα νέα δρομολόγια τρένων για όλη την Ελλάδα. Δείτε όλα τα δρομολόγια αναλυτικά σε pdf: Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Η ιστοσελίδα για την ηλεκτρονική αγορά εισιτήριων (δεν ισχύει για τον Προαστιακό) βρίσκεται εδώ: http://tickets.trainose.gr/dromologia/

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παρακάτω δρομολόγια ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ

✓ Δείτε τα δρομολόγια που βρίσκονται σε ισχύ από τις 8 Ιουλίου 2012 

Πίνακες δρομολογίων Προαστιακού (δεν ισχύουν πλέον)

 • Πειραιάς – Άνω Λιόσια – Πειραιάς
Δρομολόγια Προαστιακού στο τμήμα Πειραιάς - Λιόσια - Πειραιάς (Πατήστε πάνω για μεγέθυνση)
Δρομολόγια Προαστιακού στο τμήμα Πειραιάς – Λιόσια – Πειραιάς (Πατήστε πάνω για μεγέθυνση)
 • Κιάτο – Άνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα – Αεροδρόμιο
Δρομολόγια Προαστιακού στο τμήμα Κιάτο - Αεροδρόμιο (Πατήστε πάνω για μεγέθυνση)
Δρομολόγια Προαστιακού στο τμήμα Κιάτο – Αεροδρόμιο (Πατήστε πάνω για μεγέθυνση) • Αεροδρόμιο – Νερατζιώτισσα – Άνω Λιόσια – Κιάτο
Δρομολόγια Προαστιακού στο τμήμα Αεροδρόμιο - Κιάτο (Πατήστε πάνω για μεγέθυνση)
Δρομολόγια Προαστιακού στο τμήμα Αεροδρόμιο – Κιάτο (Πατήστε πάνω για μεγέθυνση)


* Τα πρόσθετα δρομολόγια Αεροδρόμιο – Νερατζιώτισσα – Αεροδρόμιο (από 05:58 έως 08:58 και από 14:58 έως 16:58) ΔΕΝ εκτελούνται τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες. (Εννοείται ότι το τμήμα αυτό εξυπηρετείται με τα δρομολόγια Κιάτο – Αεροδρόμιο και Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο).  

* Από το σταθμό του Συγκοινωνιακού Κέντρου Αχαρνών (Σ.Κ.Α.) κάνουν στάση όλοι οι συρμοί που κινούνται στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης:

 1. Τιμές εισιτηρίων Προαστιακού
 2. Δρομολόγια των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα

Πηγή: ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Συντόμευση: http://is.gd/proastiakos2011

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter

19 Comments

  • Τα δρομολόγια αυτού του άρθρου δεν ισχύουν. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://athenstransport.com/2011/11/26/proastiakos-4/

   Αν πρόκειται για το συρμό που έχει κατεύθυνση το Κιάτο δεν χρειάζεται αλλαγή. Αν πρόκειται για το συρμό που έχει κατεύθυνση τα Άνω Λιόσια, πρέπει έτσι κι αλλιώς να περιμένεις στα Λιόσια. (Ένα δρομολόγιο την ώρα προς Κιάτο).

 1. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑ.
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ;
  Ευχαριστώ.

  Λάμπρος

  • Ο πιο απλός τρόπος είναι από τη Μαγούλα στη Νερατζιώτισσα και από εκεί με τον ηλεκτρικό στο Θησείο (ΗΣΑΠ προς Πειραιά).

   Υπάρχει και μία δεύτερη εναλλακτική που ίσως είναι 10-15 λεπτά συντομότερη αλλά πιο περίπλοκη: Από τη Μαγούλα στα Άνω Λιόσια, εκεί μετεπιβίβαση σε άλλο τρένο προς Πειραιά. Κατεβαίνεις στο σταθμό Λαρίσης και παίρνεις το Μετρό προς Άγιο Δημήτριο. Κατεβαίνεις Ομόνοια και παίρνεις τον ηλεκτρικό μέχρι το Θησείο.

 2. πόση ώρα χρειάζεται ο προαστιακός από Άνω Λιόσια έως το Αεροδρόμιο?
  π.χ Το πρώτο δρομολόγιο ξεκινάει στις 6:02πμ και φτάνει στο αεροδρόμιο …?

  • Τα δρομολόγια του Προαστιακού και γενικά των τρένων δεν αλλάζουν με τις εποχές. Αν κάποτε αλλάξουν τα δρομολόγια (δε νομίζω σύντομα) σκοπεύω να κάνω νέο άρθρο και να ενημερώσω αυτό.

   • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, δεν το γνώριζα. Απλά μπερδεύτηκα με τις συχνές αλλαγές των δρομολογίων τους τελευταίους μήνες…

    Υπάρχει καμία ενημέρωση για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε από χθες το βράδυ στο τμήμα από Κορωπί προς Αεροδρόμιο? Σήμερα δεν πέρασε μετρό/προαστιακός σε αυτό το κομμάτι…

 3. Καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πόση απόσταση είναι από το σταθμό του προαστιακού στο κιάτο κάποια καλή κοντινή παραλία, ή το κέντρο της περιοχής!!

 4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ: ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΑΠΟ Σ.Κ.Α ΓΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ??(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18)!
  ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ! ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  • Καλημέρα και σε ευχαριστώ. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει link προς ένα pdf με όλες τις τιμές εισιτηρίων του Προαστιακού. (http://is.gd/proastiakos2011) Για τη διαδρομή ΣΚΑ – Κόρινθος η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 9 ευρώ. Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι του Προαστιακού ισχύει η γενική εκπτωτική πολιτική http://is.gd/e1f9yW της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Θα το ρωτήσω και θα επανέλθω μέσα στη μέρα. Τσέκαρε τη σελίδα ξανά. Το μειωμένο εισιτήριο κοστίζει 4,5 ευρώ.

Comments are closed.