Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 15 Ιουνίου

Πληροφορίες για όλες τις ΑΠΕΡΓΙΕΣ στη σελίδα  https://athenstransport.com/strikes

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας αυτή την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Τα Λεωφορεία θα εξέλθουν από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ. και η κυκλοφορία τους θα έχει αποκατασταθεί γύρω στις 9:30 π.μ. (εξαρτάται από τις κυκλοφοριακές συνθήκες). Επίσης, η απόσυρση των οχημάτων από την κυκλοφορία ενδέχεται να αρχίσει από τις 20:00.

Οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα επέλθει περίπου στις 9:00 π.μ., ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:00.

Το Μετρό θα λειτουργήσει κανονικά όλη τη μέρα. Εξαιρούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας –  Αεροδρόμιο που ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν λόγω στάσης εργασίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Επιβάτες με προορισμό το Αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95 από Σύνταγμα/Εθνική Άμυνα ή Χ97 από Δάφνη μεταξύ των ωρών 09:00 – 21:00. Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ.

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. ενώ στη συνέχεια τα τρένα θα κυκλοφορούν κανονικά.

Όσον αφορά το Τραμ, οι εργαζόμενοι θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 6:00 π.μ. και από τις 24:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

24ωρη στάση εργασίας και στον Προαστιακό. Εκκρεμεί ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ακύρωση των δρομολογίων.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη σχετικά με τις απεργίες την Τετάρτη 15 Ιουνίου, θα ενημερωθεί αυτό το άρθρο και η σελίδα ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

Τελευταία ενημέρωση: 14/6/2011, ώρα 13:00

Πηγές: ΟΑΣΑ, η φωτογραφία είναι από τον χρήστη RobW_ του flickr και διανέμεται με την άδεια CC BY-NC-ND 2.0

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter

4 Comments

    • 1. Δεν γνωρίζω σε ποιο ΚΤΕΛ αναφέρεσαι.
      2. Η παραπάνω λίστα περιλαμβάνει τα μέσα μεταφοράς της Αθήνας που απεργούν και όχι ό,τι δεν απεργεί.
      3. Τα ΚΤΕΛ είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις συνεπώς όπως οι περισσότερες ιδιωτικές επιχειρήσεις μάλλον δεν απεργούν. Για ποιο λόγο ο οδηγός-ιδιοκτήτης του Λεωφορείου να χάσει ένα μεροκάματο μέσα στην τουριστική περίοδο;
      4. Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ για απεργία των ΚΤΕΛ.
      5. Καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες.

  1. Μια ερώτηση, όταν λέτε ότι τα λεωφορεία θα απεργήσουν απ’την έναρξη της βάρδιας, σημαίνει ότι σήμερα το βράδυ δεν θα έχει νυχτερινά λεωφορεία? Δν θα κυκλοφορεί τίποτα μετά τις 12 το βράδυ? Χρησιμοποιώ το Χ14 γι’αυτό θέλω να μάθω. Ευχαριστώ.

Comments are closed.