Θερινά δρομολόγια Μέσων Μεταφοράς για το 2011

Δείτε επίσης: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς τον Δεκαπενταύγουστο

Ο σταθμός Ακρόπολη του Μετρό

Από τις επόμενες ημέρες τίθεται σε ισχύ το Θερινό πρόγραμμα των Μέσων Μεταφοράς για το 2011. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί ως εξής:

Όσον αφορά τα δρομολόγια των Λεωφορείων και Τρόλεϊ, από το Σάββατο 25 Ιουνίου έως το Σάββατο 30 Ιουλίου και από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου θα ισχύει πρόγραμμα δρομολογίων “Ιουλίου”.  Το μήνα Αύγουστο θα ισχύει πρόγραμμα δρομολογίων “Αυγούστου”. Από τις 11 Ιουλίου και μέχρι τέλος Αυγούστου αναστέλλεται η λειτουργία των πανεπιστημιακών λεωφορειακών γραμμών 242, 250, Ε15 & Ε90.

Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα: Δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ. Επίσης, το Συνδικάτο των Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ πληροφορεί τους επιβάτες μέσω ανακοινώσεων ότι οχήματα στα οποία δεν λειτουργεί ο κλιματισμός θα βγαίνουν εκτός κυκλοφορίας και θα δηλώνεται βλάβη.

Για τα δρομολόγια του Τραμ υπάρχουν αναλυτικοί πίνακες στην ιστοσελίδα: Δρομολόγια Τραμ. Υπενθυμίζεται ότι η 24ωρη λειτουργία του Μέσου κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχει καταργηθεί για λόγους μείωσης κόστους.
Αν γίνουν περισσότερες πληροφορίες γνωστές, θα ενημερωθεί αυτή η σελίδα.
Τελευταία ενημέρωση: 31/8/2011
Συντόμευση: http://is.gd/Summer2011
Πηγή: ΟΑΣΑ, Τραμ Α.Ε., Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, η φωτογραφία είναι από τον χρήστη 99zeros του flickr και διανέμεται με την άδεια CC BY-NC-SA 2.
Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter