Απεργία στα Μέσα Μεταφοράς την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο  https://athenstransport.com/strikes

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011.

Λεωφορεία, Τρόλεϊ,  Μετρό  και Τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο. Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα προχωρήσουν σε 4ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00.

Τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα κινούνται κανονικά όλη τη μέρα.

Παράλληλα, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, 24ωρη σε απεργία αναμένεται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν κυρίως όσοι θέλουν να κινηθούν με τα αστικά ΚΤΕΛ μεγάλων πόλεων. Αντίθετα, στα υπεραστικά ΚΤΕΛ δεν αναμένονται προβλήματα καθώς το 90% των λεωφορείων κινείται από τους ιδιοκτήτες του. Σε κάθε περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τα κατά τόπους γραφεία των ΚΤΕΛ ώστε να ενημερωθείτε για το εάν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει.

Πηγές: ΟΑΣΑ, Τα Νέα

Πριν αφήσετε σχόλιο, παρακαλώ διαβάστε: Απεργίες στην Αθήνα – Συχνές ερωτήσεις

Προσοχή: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή κειμένων από το athenstransport.com χωρίς άδεια και αναφορά πηγής.

7 Comments

  1. Καλησπερα, μηπως γνωριζουμε τα τελευταια και τα πρωτα δρομολογια του ΗΣΑΠ οσον αφορα το διαστημα της στασης εργασιας;

  2. Απ’ ότι φαίνεται στα ΚΤΕΛ απεργεί μόνο το διοικητικό προσωπικό (κοινώς γραφειακοί υπάλληλοι). Απ’ ότι λένε τα δρομολόγια δεν θα επηρεαστούν.

    • Γράφω ξεκάθαρα πως “στα υπεραστικά ΚΤΕΛ δεν αναμένονται προβλήματα καθώς το 90% των λεωφορείων κινείται από τους ιδιοκτήτες του”. Δεν το διαβάσατε ή δεν καταλαβαίνω εγώ το λόγο που αφήνετε σχόλιο ξαναγράφοντας ότι έχω γράψει ήδη;

Comments are closed.