Εθελοντές παρατηρητές αναζητεί ο ΟΑΣΑ

Εθελοντές παρατηρητές αναζητεί ο ΟΑΣΑ οι οποίοι θα αξιολογήσουν τις υπηρεσίες συγκοινωνιών της Αθήνας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου Enerqi.

Το έργο Enerqi έχει ως σκοπό τη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Η αξιολόγηση της ποιότητας υπηρεσιών γίνεται από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, δηλαδή τους επιβάτες, και εφαρμόζεται ήδη επιτυχώς σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Όσοι εθελοντές θέλουν να συνεισφέρουν στην αξιολόγηση των υπηρεσιών μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής, η οποία συνοδεύεται από τους γενικούς όρους συμμετοχής και από τη δήλωση εθελοντή παρατηρητή.

Μόλις συγκεντρωθεί ορισμένος αριθμός εθελοντών, το ΚΑΠΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους, θα ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία παρακολούθησης των γραμμών συγκοινωνίας που χρησιμοποιούν και συμπλήρωσης κατάλληλου ερωτηματολογίου, που θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι εθελοντές θα λάβουν αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή τους στη δράση. Επίσης, θα διατεθούν δωρεάν ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα Μέσα Μεταφοράς κατόπιν κλήρωσης. Με βάση τις απαντήσεις στα ερωτηματολόγια, αναμένεται να ακολουθήσουν σταδιακά ενέργειες βελτίωσης και αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών της συγκοινωνίας.

Πηγή: ΟΑΣΑ

Προσοχή: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή κειμένων από το athenstransport.com χωρίς άδεια και αναφορά πηγής.