Απεργίες στα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο  https://athenstransport.com/strikes

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ που έχει ανακοινωθεί για την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011.

Ακινητοποιημένοι όλο το 24ωρο θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί, και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας (5:00 π.μ. της Παρασκευής). Τα Τρόλεϊ, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Υπενθυμίζεται ότι απαιτείται περίπου 1 ώρα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, ενώ τα οχήματα αρχίζουν να αποσύρονται έως και 1 ώρα νωρίτερα.

Από τις 9:00 έως τις 21:00 θα λειτουργεί ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ).

Όσον αφορά το Μετρό θα παραμείνει σε λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Το Μετρό δεν θα λειτουργεί της Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, λόγω απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ. Οι σταθμοί ΣΥΝΤΑΓΜΑ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί από τις 10:00 π.μ. με εντολή της αστυνομίας.

Τέλος, το Τραμ θα κινείται από τις 6:00 έως τις 00:00. Πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας έως τις 7:30, οι συρμοί θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 22:30.

Πηγές: ΠΟΣ, ΟΑΣΑ, ΣΕΛΜΑ

Πριν αφήσετε σχόλιο, παρακαλώ διαβάστε: Απεργίες στην Αθήνα – Συχνές ερωτήσεις

Προσοχή: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή κειμένων από το athenstransport.com χωρίς άδεια και αναφορά πηγής.