Μεταβολές στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς λόγω των εκλογών

Μεταβολές θα επέλθουν στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς λόγω των βουλευτικών εκλογών την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012. Αναλυτικά:

Παρασκευή 15 Ιουνίου:

  • Λεωφορεία και Τρόλεϊ: Θα κινούνται με πρόγραμμα Σαββάτου. Καμία μεταβολή στις γραμμές που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά. Αναμένεται μάλιστα ενίσχυσή τους, ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Δευτέρα 18 Ιουνίου

  • Λεωφορεία και Τρόλεϊ: Θα κινούνται με πρόγραμμα Σαββάτου.  Καμία μεταβολή στις γραμμές που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά. Αναμένεται μάλιστα ενίσχυσή τους, ανάλογα με την επιβατική κίνηση.
Λόγω των εκλογών, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα χορηγήσει έκπτωση 30% για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή για επιβάτες που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η έκπτωση ισχύει για την αγορά εισιτηρίου μόνο από τις θυρίδες πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις μετακινήσεις από 13 έως 20 Ιουνίου 2012 και για επιβάτες που δεν έχουν επωφεληθεί από άλλες εκπτώσεις και προσφορές. Επίσης δεν θα ισχύει για τα εισιτήρια προσφοράς που εκδίδονται μέσω internet.

Εκπτώσεις θα ισχύουν και για τους επιβάτες του προαστιακού που θα μετακινηθούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για την χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού νομιμοποιητικού εγγράφου.

Δείτε ακόμη: Απεργίες στα Μέσα Μεταφοράς

Πηγή: ΟΑΣΑ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Creative Commons License 

Το παραπάνω κείμενο χορηγείται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.