Απεργίες στα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο  athenstransport.com/strikes

Με απεργίες και στάσεις εργασίας την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει οι ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Τα οχήματα θα εξέλθουν από τα αμαξοστάσια στις 8:30 το πρωί και η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μέχρι τις 9:30 π.μ. Το βράδυ, τα Λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. Λόγω της 24ωρης απεργίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό, θα πραγματοποιούνται μέχρι το σταθμό Δουκ. Πλακεντίας.

Οι σταθμοί ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί από τις 9:00 π.μ. με εντολή της αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση.

Το Τραμ θα κινείται μεταξύ 6:00 π.μ. και 24:00. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα επέλθει έως τις 7:30 π.μ. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 22:30.

Κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ και του Προαστιακού δεν θα πραγματοποιηθεί όλη τη μέρα, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

Τέλος, τα ταξί θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 8:00 π.μ. έως τις 17:00.

Πριν αφήσετε σχόλιο, παρακαλώ διαβάστε: Απεργίες στην Αθήνα – Συχνές ερωτήσεις

Πηγές: Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Π.Ο.Σ., Σ.Α.Τ.Α.

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.