Απεργίες στα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο  athenstransport.com/strikes

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2012.

Υπενθυμίζεται πως της Τρίτη 19 Φεβρουαρίου τα Τρόλεϊ δεν θα κινούνται μεταξύ 11:00 – 16:00.

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας το πρωί και το βράδυ, και έτσι τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Τα Τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 8:00 π.μ. – 21:00. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 9:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

 Κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ και του Προαστιακού δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου λόγω 24ωρης απεργίας των μελών της Π.Ο.Σ. Θα καταργηθούν επίσης βραδινά δρομολόγια της Τρίτη 19 Φεβρουαρίου. (Αναλυτικά οι μεταβολές δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Μετρό, ΗΣΑΠ, και Τραμ θα κινούνται κανονικά λόγω της συνεχιζόμενης επιστράτευσης του προσωπικού της ΣΤΑΣΥ. Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό δεν θα πραγματοποιούνται στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Επίσης, με εντολή της αστυνομίας θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη Μοναστηράκι και Ευαγγελισμός από τις 10:00 π.μ. και μέχρι νεοτέρας. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση.

Άνοιξαν από τις 16:00 οι κλειστοί σταθμοί του Μετρό.

Πηγές: ΠΟΣ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.