Κλειστός ο σταθμός Άγιος Αντώνιος το βράδυ της Κυριακής

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός Άγιος Αντώνιος της γραμμής 2 του Μετρό την Κυριακή 10 Μαρτίου από τις 22:00 μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας. Οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό Σεπόλια.

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω σταθμού, θα γίνεται από τη  γραμμή τρόλεϊ 12 «ΖΑΠΠΕΙΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ)» και τη λεωφορειακή γραμμή Α13 «ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ» για τη σύνδεση του σταθμού «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» με το σταθμό «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ», μέσω των στάσεων «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ» επί της οδού Αχιλλέως (γραμμή 12) και «ΠΛ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ» επί της οδού Λένορμαν (γραμμές 12, Α13) όσον αφορά στο σταθμό  «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ» και μέσω της στάσης «ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ» όσον αφορά στο σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ».

Ο σταθμός θα κλείσει προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες ενόψει της παράδοσης των νέων σταθμών Περιστέρι και Ανθούπολη που αναμένεται τον Απρίλιο. Λόγω των τεχνικών εργασιών ο σταθμός Άγιος Αντώνιος παρέμεινε κλειστός τα προηγούμενα 2 Σαββατοκύριακα.

Πηγή: ΣΤΑΣΥ

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.