Κλειστοί σταθμοί σε Μετρό και ΗΣΑΠ αυτό το Σαββατοκύριακο

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο  athenstransport.com/strikes

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός Άγιος Αντώνιος της γραμμής 2 του Μετρό αυτό το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου λόγω τεχνικών εργασιών ενόψει της παράδοσης των σταθμών Περιστέρι και Ανθούπολη τον επόμενο μήνα.

Και τις δύο ημέρες οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό Σεπόλια. 

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω σταθμού, θα γίνεται από τη γραμμή τρόλεϊ 12 «ΖΑΠΠΕΙΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ)» και τη λεωφορειακή γραμμή Α13 «ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ» για τη σύνδεση του σταθμού «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» με το σταθμό «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ», μέσω των στάσεων «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ» επί της οδού Αχιλλέως (γραμμή 12) και «ΠΛ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ» επί της οδού Λένορμαν (γραμμές 12, Α13) όσον αφορά στο σταθμό «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ» και μέσω της στάσης «ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ» όσον αφορά στο σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ».

Επιπρόσθετα, λόγω εργασιών στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) θα διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών στο τμήμα «ΕΙΡΗΝΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ» το Σάββατο 16 Μαρτίου και την Κυριακή 17 Μαρτίου από τις 22:30 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ.

Πηγή: ΣΤΑΣΥ

 

1 Comment

  1. άρα Β9 από ησαπ κάτω πατήσια για κηφησιά, Α8 από ησαπ πευκάκια για μαρούσι και 410 από ησαπ ειρήνη για νερατζιώτισσα

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*