Εκδήλωση για παιδιά από την Καμεράτα στο μετρό του Συντάγματος

logocameratagrΈνα αλλιώτικο Κυριακάτικο πρωινό γεμάτο μουσική και παραμύθια έχει ετοιμάσει για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους της, η πολυβραβευμένη Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και o διεθνούς φήμης μαέστρος της Γιώργος Πέτρου για την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 στον Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων του σταθμού Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»  σε συνεργασία με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.).

Στην εκδήλωση, που είναι με ελεύθερη είσοδο και θα ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημέρι, το κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει το δημοφιλέστατο ηθοποιό Δημήτρη Πιατά, αλλά και τις ταλαντούχες Τατιάνα Μπρε και Δήμητρα Παπασταύρου να αφηγούνται με ξεχωριστό τρόπο δύο υπέροχα μουσικά παραμύθια από τους συνθέτες Δήμητρα Τρυπάνη και Τάσο Ρωσόπουλο.

Τα παραδοσιακά παραμύθια «Η εκδίκηση της νεράιδας» (προσαρμογή κειμένου: Δήμητρα Τρυπάνη) και «Το Βασιλόπουλο και ο δράκος» (κείμενο: Γιώργου Κοροπούλη) με την Κορίνα Βουγιούκα στην κιθάρα και τον Δημήτρη Δεσύλλα στα κρουστά, θα ταξιδέψουν στο χώρο της ονειροφαντασίας τους ακροατές, που θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν από νωρίς μια θέση στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή του Μουσικού & Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ελλάδος (Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής) και της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

Την πρωτοβουλία αυτή, ευγενικά στηρίζει η Ο.Σ.Κ. Α.Ε. (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων).

Τα παραμύθια που θα ακουστούν, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά με επιτυχία τον Απρίλη του 2013 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε μια παραγωγή από ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση

Πηγή: ΣΤΑΣΥ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*