Περισσότερες γραμμές λεωφορείων θα περνούν στην ώρα τους

Ενημέρωση 31/3:

Ττο πειραματικό πρόγραμμα λειτουργίας γραμμών Λεωφορείων και Τρόλεϊ  εντάσονται και οι γραμμές:

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των πρότυπων γραμμών φτάνει τις 6 γραμμές λεωφορείων και 3 γραμμές τρόλεϊ

——————————————————————–

Eνημέρωση 11/2: Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε πως στο πειραματικό πρόγραμμα λειτουργίας γραμμών Λεωφορείων και Τρόλεϊ  εντάσεται και η γραμμή

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των γραμμών φτάνει τις 6 γραμμές λεωφορείων και 3 γραμμές τρόλεϊ.

——————————————————————–

Φαίνεται ότι το πειραματικό πρόγραμμα λειτουργίας γραμμών Λεωφορείων και Τρόλεϊ έχει επιτυχία και έτσι ο ΟΑΣΑ αποφάσισε την επέκτασή του σε 3 ακόμα γραμμές. Έτσι σύντομα, αναβαθμισμένες υπηρεσίες θα απολαμβάνουν και οι επιβάτες των γραμμών:

Στο πρόγραμμα είναι ήδη εντεταγμένες από το Σεπτέμβριο και οι γραμμές:

Η πιλοτική λειτουργία των γραμμών αυτών σημαίνει ότι τα λεωφορεία θα περνάνε στην ώρα τους αφού θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην εκτέλεση με ακρίβεια και στη κανονικότητα όλων των προγραμματισμένων δρομολογίων.

Επίσης θα υπάρχει καλύτερη πληροφόρηση του επιβάτη στις αφετηρίες και τα τέρματα. Για το σκοπό αυτό μάλιστα θα τυπωθούν ενημερωτικά φυλλάδια με τις ώρες αναχώρησης των δρομολογίων και χάρτες της διαδρομής, ενώ εντός των οχημάτων, θα υπάρχει αυξημένη επιμέλεια στη λειτουργικότητα και την καθαριότητα.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, τα οχήματα σε 2 από τις γραμμές που λειτουργούν στο πιλοτικό πρόγραμμα, το Τρόλεϊ 6 και η λεωφορειακή γραμμή 302 θα προσφέρουν δωρεάν σύνδεση στο ίντερνετ για τους επιβάτες τους.

 Δείτε επίσης:

Πηγή: ΟΑΣΑ

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

1 Comment

  1. για να ελέγξουμε τη τήρηση της συχνότητας των παραπάνω γραμμών πρέπει πρώτα να ισχύουν και τα αναγραφόμενα δρομολόγια τους.,,
    τις τελευταίες μέρες βρέθηκα στις αφετηρίες του 205 και του β9. σε καμία από τις 2 γραμμές δεν ισχύουν τα δρομολόγια που αναγράφονται στις αφετηρίες. λογικά θα έχει γίνει και άλλη περικοπή δρομολογίων και δεν θα έχουν ενημερωθεί οι λίστες με τα δρομολόγια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*