Εθελοντική Αιμοδοσία στο Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων στον Πειραιά

AFISA_AIMODOSIA_PEIRAIA l

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 στο Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων στο σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου «ΠΕΙΡΑΙΑΣ», από τις 11:00 έως τις 18:00.

Την αιμοδοσία συνδιοργανώνουν το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.), το Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.», σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος που είχε δημιουργηθεί μετά την επιτυχή διοργάνωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» τον Οκτώβριο του 2013, οπότε και δημιουργήθηκε η τράπεζα αίματος για τα τροχαία.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, με την αρωγή του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, του Δήμου Πειραιά, του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Ε.Β.Ε. Πειραιά, και του Ε.Ε.ΣΥ.Μ., που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και ειδικότερα των τραυματιών από τροχαία συμβάντα.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στη συνέχιση των δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», με γνώμονα την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της προστασίας της ζωής στο δρόμο και το σεβασμό προς το συνάνθρωπό τους γενικότερα. Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. συνδράμει την όλη προσπάθεια, επιδεικνύοντας το ανθρώπινο και υπεύθυνο εταιρικό της πρόσωπο στην κοινωνία μέσω πρωτοβουλιών, που στόχο έχουν να αφυπνίσουν τους πολίτες σε μια σειρά θεμάτων.

Πηγή: ΣΤΑΣΥ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*