Τροποποίηση λεωφορειακής γραμμής 024 λόγω έργων

Ενημέρωση 28/2: Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τη συνέχιση της τροποποίησης της λεωφορειακής γραμμής από τις 5 Μαρτίου 2014 έως τις 5 Απριλίου 2014.

—————————————————————–

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τη μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφ. γραμμής 024 (ΑΓ. ΑΝ/ΡΟΙ – ΣΤ. ΑΤ/ΚΗΣ- ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ μ. Κηφισού)για το χρονικό διάστημα από τις 31 Ιανουαρίου 2014 έως και τις 2 Μαρτίου 2014 λόγω εργασιών επέκτασης του δικτύου ομβρίων υδάτων στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής θα τροποποιηθεί ως εξής :  

Διαδρομή από Αφετηρία: Από Πλ. Σκρά, αριστερά στην οδό Σκρά (γύρω από το νεκροταφείο της Ν. Φιλαδέλφειας), δεξιά Κωστή Παλαμά, δεξιά Φιλαδέλφειας, συνέχεια Πίνδου, στο γεφυράκι δεξιά, αριστερά Υψηλάντου, ευθεία συνέχεια Λ. Κατσώνη, συνέχεια κανονικά  όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή από ΤέρμαΑπό την οδό Λ. Κατσώνη, συνέχεια Υψηλάντου, δεξιά στο γεφυράκι (τέρμα Υψηλάντου), αριστερά Πίνδου, Φιλαδέλφεια, αμέσως μετά το Νεκροταφείο αριστερά Κωστή Παλαμά, αριστερά Σκρά, Πλ. Σκρά (ΑΦΕΤΗΡΙΑ). 

Προσωρινή ίδρυση στάσεων ως εξής : 

  • Οι στάσεις με την ονομασία «ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣ», υπάρχουσες της λεωφορειακής γραμμής Γ9, που βρίσκονται επί της οδού Πίνδου και προς τις δύο κατευθύνσεις. 
  • Οι στάσεις με την ονομασία «ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΟ», υπάρχουσες της λεωφορειακής γραμμής Γ9, που βρίσκονται επί της οδού Πίνδου και προς τις δύο κατευθύνσεις. 

 

Προσωρινή κατάργηση στάσεων ως εξής: 

Διαδρομή από Αφετηρία

  • Η στάση με την ονομασία «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ», που βρίσκεται επί της οδού Μπουμπουλίνας και μεταξύ των οδών Ανθέων και Κερκύρας. 
  • Η στάση με την ονομασία «ΑΓΙΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ», που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη και μεταξύ των οδών Τομπάζη και Παρθενώνος. 

Διαδρομή από Τέρμα

  • Η στάση με την ονομασία «ΑΓΙΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ», που βρίσκεται επί της οδού Παπαφλέσσα και μεταξύ των Παρθενώνος και Κερκύρας. 
  • Η στάση με την ονομασία «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ», που βρίσκεται επί της οδού Μπουμπουλίνας και μεταξύ των οδών Κερκύρας και Εν. Ανθέων .

Πηγή: ΟΑΣΑ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*