Επίσκεψη ΠΑΣΟΚ στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ

To athenstransport.com δημοσιεύει ανακοινώσεις κομμάτων, πολιτικών και συνδικαλιστικών φορέων, ομάδων και οργανώσεων σχετικά με τις συγκοινωνίες όταν στέλνονται στη διεύθυνση contact@athenstransport.com

 

Επίσκεψη στο Αμαξοστάσιο του Ρέντη των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) Αττικής πραγματοποίησε  κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποτελούμενο  από τον Υπεύθυνο  της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Βουλευτή Γιάννη Μανιάτη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ανδρέα Σπυρόπουλο και τον Γραμματέα του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών Λάμπρο Ρώσση.

Το κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. συζήτησε με τους εργαζόμενους της Τεχνικής Βάσης τις προοπτικές καλύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, την αναγκαιότητα εισαγωγής των νέων τεχνολογιών (ηλεκτρονικό εισιτήριο, Έξυπνες Στάσεις) στη λειτουργία της Εταιρείας, την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την αποτροπή όλων των αρνητικών αποτελεσμάτων από την αλλοπρόσαλλη πολιτική του αρμόδιου Υπουργού σε βάρος των οικονομικών μεγεθών της Εταιρείας. Είναι αδιανόητο μετά την περσινή πολύ καλή οικονομική και λειτουργική πορεία του Ομίλου των Αστικών Συγκοινωνιών, να εμφανίζουν σήμερα αυξημένα ελλείμματα, μείωση της επιβατικής κίνησης και αύξηση του αρνητικού κλίματος σε βάρος των Συγκοινωνιών.

Επιπλέον, τονίστηκε η ανάγκη σύνταξης από το αρμόδιο Υπουργείο ενός Σχεδίου αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού και του στόλου της Ο.ΣΥ. Α.Ε., προς όφελος του πολίτη και προς ενδυνάμωση του κύρους του.

Ο Γιάννης Μανιάτης κατά την παρουσίαση των θέσεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στα ζητήματα των δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους για την αποφασιστικότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να αναδείξει και σε επίπεδο Κοινοβουλίου τα προβλήματα που δημιουργεί η καταστροφική κυβερνητική πολιτική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και κυρίως σε βάρος του 1.500.000 πολιτών του λεκανοπεδίου που κάθε μέρα εξυπηρετούνται από τις Αστικές Συγκοινωνίες.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*