Η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ συγκεντρώνει είδη για τους πρόσφυγες

To athenstransport.com δημοσιεύει ανακοινώσεις κομμάτων, πολιτικών και συνδικαλιστικών φορέων, ομάδων και οργανώσεων σχετικά με τις συγκοινωνίες όταν στέλνονται στη διεύθυνση contact@athenstransport.com

Συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες

Οι πρωτοφανείς προσφυγικές ροές, που καλείται να διαχειριστεί η χώρα μας, αποτελούν ένα τεράστιο ανθρωπιστικό ζήτημα, με το οποίο δοκιμάζονται οι αξίες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού, που είχε και έχει στον επίκεντρο τον Άνθρωπο. Γι’ αυτό τον λόγο, πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες σε αυτή τη προσπάθεια, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έτσι η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ σε συνεργασία με το Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ και τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό ΣΤΑΣΥ θα συνδράμουν, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για να συγκεντρώσουν αναγκαίο υλικό για τους πρόσφυγες, που φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά ή διαμένουν σε Κέντρα Φιλοξενίας στην Αττική.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν χρήματα από τα ταμεία της Ένωσης, του Σωματείου Συνταξιούχων ΗΣΑΠ και του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΣΤΑΣΥ. Με τα χρήματα αυτά θα αγοραστούν από τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό ΣΤΑΣΥ αναγκαία είδη.

Επίσης ενημερώθηκαν όλοι/ όλες οι εργαζόμενοι/ εργαζόμενες ώστε αν επιθυμούν να προσφέρουν είδη, από αυτά που περιλαμβάνονται στη διαρκώς ανανεωνόμενη λίστα της Περιφέρειας Αττικής, που έχει δημιουργήσει δομή για τη συγκέντρωση και διανομή όλου του υλικού για την Αττική.

Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

Ε. Ρενιέρης                                 Π. Κοντογιάννης

1 Comment

  1. Συγχαρητήρια στους εγαζόμενους για την ευαισθησία τους για το ανθρώπινο δράμα που ζουν οι πρόσφυγες αλλά και για την αλληλεγγύη τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*