Πρεμιέρα για το πρόγραμμα metrostages στους σταθμούς του Μετρό

header_new

Από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 ξεκινάνε οι εκδηλώσεις του προγράμματος metrostages στους σταθμούς του Μετρό της Αθήνας. Μουσικές, θεατρικές και χορευτικές εκδηλώσεις, εκθέσεις  ζωγραφικής και φωτογραφίας θα φιλοξενηθούν στο δίκτυο του Μετρό, ξεκινώντας  αρχικά στους σταθμούς Σύνταγμα, ΟμόνοιαΜοναστηράκι και Πειραιάς, και με στόχο να επεκταθούν σύντομα και σε άλλους σταθμούς του δικτύου της ΣΤΑ.ΣΥ.

Περισσότεροι από 400 καλλιτέχνες δήλωσαν συμμετοχή μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα ενώ η επιλογή των συμμετεχόντων γίνεται από επιτροπή της ΣΤΑ.ΣΥ. τηρώντας αυστηρά τη σειρά προτεραιότητας κατάθεσης των αιτήσεων. Κάθε καλλιτεχνική δημιουργία θα παρουσιάζεται σε οριοθετημένα σημεία των σταθμών, που η ΣΤΑ.ΣΥ. έχει επιλέξει και διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

Στο “Metrostages” μπορούν να συμμετάσχουν καλλιτέχνες ή ομάδες καλλιτεχνών που ασχολούνται με τη μουσική, το τραγούδι, το θέατρο, τα εικαστικά ή τη φωτογραφία και επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο επιβατικό κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να συνεχίσουν να δηλώνουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσα από την ιστοσελίδα www.metrostages.gr

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στους σταθμούς του Μετρό είναι επίσης διαθέσιμο στην ίδια σελίδα.

Σύμφωνα με έγγραφα της ΣΤΑΣΥ που δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια, το κόστος του προγράμματος metrostages (μόνο όσον αφορά την ιδέα, την επιμέλεια κειμένου, τη δημιουργία εικαστικού και την προσαρμογή του εικαστικού στα διαφημιστικά μέσα της ΣΤΑΣΥ) κόστισε 861 ευρώ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*