Κυριακή 8 Μαΐου: Στάσεις εργασίας σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Προαστιακό

Ενημέρωση 5/5:

Η Π.Ο.Σ. αντικατέστησε την τρίωρη στάση εργασίας στα τρένα και τον Προαστιακό με 24ωρη, η οποία θα ακολουθήσει την 48ωρη, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016. Περισσότερες πληροφορίες: Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μαΐου: 48ωρη απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

———————————————————-

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στην απεργία της ΓΣΕΕ για την εργατική Πρωτομαγιά την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.

Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία και το Τρόλεϊ έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας από τις 5:00 έως τις 900 π.μ. και από τις 21:00 έως τις 00:00. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 9:00 π.μ. ενώ το βράδυ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Στον σιδηρόδρομο, τρίωρη στάση εργασίας από τις 5:00 π.μ. έως τις 8:00 π.μ. έχει εξαγγείλει η Π.Ο.Σ. για όλα τα τρένα πλην των αρτηριακών αμαξοστοιχιών. Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα δρομολόγια που δεν θα πραγματοποιηθούν. Πέρα από τον Προαστιακό, έως τις 8:00 το πρωί δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Τα αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών είναι η άμεση υπογραφή Σ.Σ.Ε., η  ανατροπή της ιδιωτικοποίησης των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, και οι προσλήψεις προσωπικού.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*