Παγκόσμια ημέρα μουσικής στο σταθμό Σύνταγμα του Μετρό

Με μία συναυλία της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα συμμετέχει η ΣΤΑ.ΣΥ. στη γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι στο σταθμό Σύνταγμα του Μετρό.

Συμμετέχοντας και φέτος στη μεγάλη γιορτή των τεχνών και του πολιτισμού, την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ) φιλοξενεί στο σταθμό του Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και ώρα 12:30 το μεσημέρι την Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. και η Εθνική Λυρική Σκηνή συνεχίζουν την πολυετή και επιτυχημένη τους συνεργασία, με μια μοναδική συναυλία, που φιλοδοξεί να «εκπλήξει μουσικά» τους επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς. Η Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ, υπό τη διεύθυνση της Μάτας Κατσούλη, θα συστηθεί στο επιβατικό κοινό, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από όπερες και τραγούδια.

Με τη δύναμη της μουσικής η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. προσδίδει έναν τόνο διαφορετικό στις καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών των μέσων σταθερής τροχιάς.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του προγράμματος metrostages που περιλαμβάνει εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας κ.ά. σε σταθμούς του Μετρό (αν και δυστυχώς η ΣΤΑ.ΣΥ. δεν το προβάλει ιδιαίτερα). Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων βρίσκεται στη σελίδα www.metrostages.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*