ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ηλεκτρονικό εισιτήριο, πιστωτικές κάρτες και πρόγραμμα μιλίων

Athens_central_railway_station

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και στο παρά πέντε της ιδιωτικοποίησης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε σχέδιο δημιουργίας «έξυπνου» εισιτηρίου, τη δυνατότητα χρήσης πιστωτικών καρτών στα φυσικά σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και τη δημιουργία προγράμματος επιβράβευσης συχνών επιβατών, παρόμοια με αυτό αεροπορικών εταιριών (καθώς και σύγχρονων σιδηροδρομικών εταιριών).

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Με αφορμή τη συμμετοχή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σας ενημερώνουμε για τις ειδικές προσφορές και τις νέες παρεχόμενες υπηρεσίες που σχεδιάζονται προς τους επιβάτες, εντός των σταθμών αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υλοποιεί σχέδιο δημιουργίας νέου “έξυπνου” εισιτηρίου, το οποίο θα διαθέτει πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας, θα εκδίδεται άμεσα και θα είναι ονομαστικό.

Επίσης το επόμενο διάστημα στα φυσικά σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα, οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσω τερματικών POS.

Ακόμη δημιουργούμε το club των φίλων μας, προσφέροντας πρόσβαση στις εκπτωτικές προσφορές μας και σύντομα εισάγουμε πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών MILES & BONUS αντίστοιχο με αυτό των αεροπορικών εταιριών.

Ενδεικτικά ορισμένες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές προς τους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι οι εξής:

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗ

Αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας μέσα στο τραίνο, με την ανανέωση των κυλικείων μας και την παροχή βελτιωμένου σήματος κινητής τηλεφωνίας.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα μεταφοράς του ΙΧ αυτοκινήτου των επιβατών μας μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

  • ΚΑΡΤΑ INTER CITY 6+1

Με την κάρτα αυτή πληρώνετε 6 ταξίδια και κερδίζετε 1 ταξίδι ΔΩΡΕΑΝ σε διάστημα ενός χρόνου! Σε φοιτητές, σπουδαστές και μαθητές άνω των 12 ετών προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 10% στην τιμή της κάρτας Inter City 6+1!

  • ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Παρέχουν στον κάτοχό τους έκπτωση 22%-50% για συχνά ταξίδια στην ίδια διαδρομή και ισχύουν για 6, 15 και 30 ημέρες ή για μεγαλύτερη διάρκεια ανάλογα με τη γραμμή ή για συγκεκριμένο αριθμό ταξιδίων που επιλέγει ο επιβάτης.

  • ΚΑΡΤΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Με την Κάρτα τρίτης ηλικίας για άτομα άνω των 65 ετών, παρέχονται 5 ταξίδια δωρεάν στην 1η & στη 2η θέση και έκπτωση 50% για απεριόριστο αριθμό ταξιδίων μέσα σε ένα χρόνο.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ

Οι οικογένειες μπορούν να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για έναν χρόνο με έκπτωση 25% στις τιμές εισιτηρίων εφόσον συνταξιδεύουν 2 άτομα και με έκπτωση 50% όταν συνταξιδεύουν από 3 μέχρι 8 μέλη της οικογένειας.

Η κάρτα κοστίζει 13€ και αναγράφονται σε αυτήν τα μέλη της οικογένειας που μπορούν να ταξιδεύουν με έκπτωση.

  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για τις διαδρομές στην Ελλάδα, στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, παρέχονται εκπτώσεις με εξαίρεση ορισμένες διαδρομές:

  1. ΕΚΠΤΩΣΗ 50%σε παιδιά 4–12 ετών, μαθητές, πολύτεκνους, ανάπηρους Πολέμου και συνοδούς τους, άτομα με αναπηρίες (ΑμΕΑ)
  2. ΕΚΠΤΩΣΗ 25% Φοιτητές–Σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ
  3. ΕΚΠΤΩΣΗ 20% Εισιτήρια με επιστροφή.
  4. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 30%-50% για ομάδες άνω των 6 ατόμων.
  5. ΕΚΠΤΩΣΗ 25% Στους νέους κάτω των 26 και σε άτομα πάνω από 65 ετών.

Όλες οι παραπάνω εκπτώσεις εφαρμόζονται διαδοχικά μέχρι συνολικού ποσού έκπτωσης ύψους 40% στην πλήρη τιμή του εισιτηρίου

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ
  1. PASSENGER INFORMATION SERVICES / PIS

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω των Συστημάτων Πληροφόρησης Επιβατικού Κοινού (Passenger Information Services/PIS) που έχουν εγκατασταθεί στις εισόδους, τους χώρους αναμονής και τις αποβάθρες των Σιδηροδρομικών Σταθμών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, αλλά και στους κύριους σταθμούς της Προαστιακής Γραμμής Αεροδρόμιο-Κιάτο, Δουκ. Πλακεντίας, ΣΚΑ, Α. Λιόσια, Κόρινθος, Κιάτο, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες και επισκέπτες να πληροφορηθούν για τις ώρες άφιξης, αναχώρησης και διέλευσης των αμαξοστοιχιών σε πραγματικό χρόνο.

  1. LOCKERS (Θυρίδες φύλαξης χειραποσκευών)

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει τη δυνατότητα χρήσης θυρίδων φύλαξης χειραποσκευών με χρονοχρέωση, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε επιβάτες και επισκέπτες των Σιδηροδρομικών Σταθμών:

  • Αθήνας (ωράριο λειτουργίας: 06:00-00:00)
  • Θεσσαλονίκης (όλο το 24ωρο)
  • Πάτρας (ωράριο λειτουργίας: 05:30-21:30)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*