Οι νέοι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας του ΟΑΣΑ

Ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι νικητές του δεύτερου κύκλου του διαγωνισμού φωτογραφίας του ΟΑΣΑ. Ο δεύτερος κύκλος του διαγωνισμού που έτρεξε κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου είχε ως θέμα «Χειμωνιάτικες διαδρομές με φόντο τα Μέσα».

Συνολικά βραβεύτηκαν 18 νικητές, 9 στην κατηγορία έγχρωμη φωτογραφία, και 9 στην κατηγορία ασπρόμαυρη φωτογραφία. Για μία ακόμα φορά δεν υπήρξαν νικητές στην κατηγορία βίντεο λόγω χαμηλής συμμετοχής. Το ίδιο συνέβη και κατά στον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη ο τρίτος και τελευταίος διαγωνιστικός κύκλος με θέμα «Προ-οπτική στα Μέσα» που θα διαρκέσει έως την 28η Φεβρουαρίου 2017. Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος, καλούνται να ανεβάσουν μία ή περισσότερες φωτογραφίες ή και βίντεο, σύμφωνα με το θέμα του διαγωνισμού, στο instragram χρησιμοποιώντας το hashtag #oasagr. Οι συμμετέχοντες πρέπει επίσης να ακολουθούν το λογαριασμό του ΟΑΣΑ στο instragram. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν αλλά δεν διαθέτουν λογαριασμό στο instragram, μπορούν να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία τους στη σελίδα του ΟΑΣΑ στο facebook (post to page).

Τα βραβεία του διαγωνισμού είναι μηνιαίες, τριμηνιαίες και ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών. Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες, ο κάθε συμμετέχων εκχωρεί τα δικαιώματα χρήσης, αναπαραγωγής και προβολής των έργων του στον ΟΑΣΑ.

Το κόστος διοργάνωσης του διαγωνισμού για τον ΟΑΣΑ είναι 19.000 ευρώ, στα οποία δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα δημοσιότητας (παραγωγή αφισών, διάθεση panel κλπ) τα οποία θα επιβαρύνουν ξεχωριστά τον ΟΑΣΑ και τους λοιπούς φορείς (ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*