Σε εξέλιξη ο 3ος κύκλος του διαγωνισμού φωτογραφίας του ΟΑΣΑ – Οι νικητές του 1ου

Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο δεύτερος κύκλος του διαγωνισμού φωτογραφίας του ΟΑΣΑ με θέμα «Χειμωνιάτικες διαδρομές με φόντο τα Μέσα». Παράλληλα ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΣΑ οι νικητές του πρώτου κύκλου του διαγωνισμού, που έληξε στα τέλη του 2016, με θέμα «Μέσα». Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που βραβεύτηκαν στο τέλος του άρθρου.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες και βίντεο στα social media, συμμετέχοντας σε 1 από τις τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού: έγχρωμη φωτογραφία, ασπρόμαυρη φωτογραφία και βίντεο. Σε κάθε κατηγορία, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, θα βραβεύονταν 9 συμμετέχοντες, δηλαδή συνολικά 27 άτομα. Τελικά, στον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού βραβεύτηκαν μόνο 17 άτομα καθώς η κατηγορία βίντεο απέτυχε να συγκεντρώσει αρκετές συμμετοχές (υπήρξαν μόλις 8 βίντεο) ενώ η συμμετοχή ενός νικητή ακυρώθηκε.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του διαγωνισμού με θέμα «Προ-οπτική στα Μέσα» που θα διαρκέσει από την 1η έως την 28η Φεβρουαρίου του 2017. Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος, καλούνται να ανεβάσουν μία ή περισσότερες φωτογραφίες ή και βίντεο, σύμφωνα με το θέμα του διαγωνισμού, στο instragram χρησιμοποιώντας το hashtag #oasagr. Οι συμμετέχοντες πρέπει επίσης να ακολουθούν το λογαριασμό του ΟΑΣΑ στο instragram. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν αλλά δεν διαθέτουν λογαριασμό στο instragram, μπορούν να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία τους στη σελίδα του ΟΑΣΑ στο facebook (post to page).

Τα βραβεία θα είναι μηνιαίες, τριμηνιαίες και ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών και θα ανακοινώνονται στο facebook και το instagram. Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες, ο κάθε συμμετέχων εκχωρεί τα δικαιώματα χρήσης, αναπαραγωγής και προβολής των έργων του στον ΟΑΣΑ.

Το κόστος διοργάνωσης του διαγωνισμού για τον ΟΑΣΑ είναι 19.000 ευρώ, στα οποία δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα δημοσιότητας (παραγωγή αφισών, διάθεση panel κλπ) τα οποία θα επιβαρύνουν ξεχωριστά τον ΟΑΣΑ και τους λοιπούς φορείς (ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*