Έκθεση φωτογραφίας του ΟΑΣΑ στην πλατεία Μαβίλη

Δελτίο Τύπου

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών και ο ΟΑΣΑ στο πλαίσιο της προσπάθειας να έρθουν πιο κοντά στους πολίτες και να τους κάνουν να δουν τα Δημόσια Μέσα Μεταφοράς με διαφορετική ματιά και διάθεση, τους κάλεσε να εμπνευσθούν και να αποτυπώσουν τις δικές τους στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση στην πόλη παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας με τον τίτλο «Μέσα».

Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών εγκαινιάζει την Έκθεση Φωτογραφίας «Μέσα», την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στις 19:00, στο The Box – Athens (Δορυλαίου 12, Πλατεία Μαβίλη) και προσκαλεί τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, τους φίλους τους και το κοινό να επισκεφθούν την Έκθεση.

Σκοπός της έκθεσης «Μέσα» είναι να αναδείξει τις φωτογραφίες των φίλων των Συγκοινωνιών της Αθήνας και θα είναι μια ευκαιρία γνωριμίας, αλλά και αναγνώρισης της δημιουργικής προσπάθειας των καθημερινών χρηστών των Δημόσιων Μέσων Μεταφοράς.

Η έκθεση παρουσιάζει τις φωτογραφίες των εξήντα τριών (63) βραβευμένων συμμετοχών που αναδείχθηκαν από το διαγωνισμό.

Ο ΟΑΣΑ, θέλοντας να δημιουργήσει νέους διαύλους επικοινωνίας με το επιβατικό κοινό της Αθήνας,  πραγματοποίησε από το τέλος Νοεμβρίου μέχρι και τον Φεβρουάριο έναν δημιουργικό διαγωνισμό φωτογραφίας, μέσω των social media σελίδων του προσκαλώντας τους χρήστες των αστικών συγκοινωνιών να αποτυπώσουν φωτογραφικά τις καθημερινές τους μετακινήσεις με τα Μέσα.  

O διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε μέσω των ιστοσελίδων του ΟΑΣΑ στο Facebook και στο Instagram, συγκεντρώνοντας πολλές συμμετοχές με  μοναδικά στιγμιότυπα από τα Μέσα Μεταφοράς, όπως τα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός των επιβατών.

Έκθεση : «Μέσα»

Τόπος : The Box – Athens, Δορυλαίου 12, πλατ. Μαβίλη (στάση μετρό ΜΕΓΑΡΟ)

Διάρκεια : Παρασκευή 31 Μαρτίου – Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης : 12:00 – 21:00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*