Επιβάτες αποκλείστηκαν σε συρμό του ΗΣΑΠ, την πιο ζεστή μέρα του χρόνου

Τριτοκοσμικές σκηνές σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα στη γραμμή του ΗΣΑΠ όταν συρμός ακινητοποιήθηκε ανάμεσα σε δύο σταθμούς με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μείνουν αποκλεισμένοι με σε αυτόν επί τουλάχιστον ένα μισάωρο, ενώ στη συνέχεια αναγκάστηκαν να κατέβουν στις γραμμές και να περπατήσουν μέχρι τον κοντινότερο σταθμό.

Όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, ο συρμός ακινητοποιήθηκε ανάμεσα στους σταθμούς Άνω Πατήσια και Περισσός όταν ένας άνδρας πήδησε στις γραμμές, χωρίς όμως να τραυματιστεί. Στη συνέχεια προκλήθηκε κάποιο πρόβλημα στην τροφοδοσία του ρεύματος με αποτέλεσμα ο συρμός να παραμείνει ακινητοποιημένος επί 30 λεπτά.

Την πιο ζεστή μέρα του χρόνου, πολλές δεκάδες επιβάτες αναγκάστηκαν να μείνουν φυλακισμένοι μέσα στο συρμό έως ότου άνοιξαν οι πόρτες ώστε να μετακινηθούν με τα πόδια προς τον κοντινότερο σταθμό.

Εξαιτίας του περιστατικού, η κυκλοφορία στη γραμμή του ΗΣΑΠ πραγματοποιούταν μόνο μεταξύ των σταθμών Πειραιάς – Αττική και Νέα Ιωνία – Κηφισιά.

Το περιστατικό συνέβη μία μέρα μετά την ανακοίνωση των εργαζομένων για τα προβλήματα με την έλλειψη κλιματισμού που υπάρχουν σε συρμούς του ΗΣΑΠ. Φαίνεται ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συρμοί του ΗΣΑΠ, πολλοί από τους οποίους μπαίνουν στην τέταρτη δεκαετία λειτουργίας τους, ίσως να είναι πολύ σοβαρότερα…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*