Εργαζόμενοι ΣΤΑΣΥ: Σύντομα θα λειτουργεί ο κλιματισμός του ΗΣΑΠ

Στην ανάδοχο εταιρεία που εγκατάστησε το σύστημα κλιματισμού στον ΗΣΑΠ ρίχνει το φταίξιμο για τις βλάβες το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ με ανακοίνωσή του, και επισημαίνει ότι ο κλιματισμός θα τεθεί σε λειτουργία «σύντομα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, το πρόβλημα κληρονομήθηκε από προηγούμενα χρόνια και οφειλόταν κυρίως στον τρόπο προμήθειας του έργου των κλιματιστικών. Συγκεκριμένα, η ανάδοχος εταιρεία, όταν εγκατέστησε τα συστήματα αυτά, κράτησε για λογαριασμό της κλειδωμένο το λογισμικό, με αποτέλεσμα οι οι τεχνίτες της ΣΤΑΣΥ , για μεγάλο διάστημα, να μη παρέμβουν σε όλα τα κομμάτια της συντήρησης των μηχανημάτων αυτών.

Εντύπωση προκαλεί ότι το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ υποστηρίζει τις ενέργειες της διοίκησης της εταιρείας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «ευτυχώς, σήμερα, η Διοίκηση μαζί με τους εργαζόμενους προχωράνε, με γρήγορους ρυθμούς, τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του κλιματισμού, ώστε πολύ σύντομα να τεθεί σε πλήρη λειτουργία ο κλιματισμός σε όλα τα βαγόνια». Το σωματείο των εργαζομένων δηλαδή φαίνεται πως βγάζει ανακοίνωση «λιβανίζοντας» τη διοίκηση και αγνοώντας το γεγονός ότι εν μέσω καύσωνα υπάρχουν ακόμα συρμοί του ΗΣΑΠ με τον κλιματισμό εκτός λειτουργίας.

Όσον αφορά τον κλιματισμό στις άλλες γραμμές του Μετρό, η ανακοίνωση αναφέρει πως υπήρξαν κάποια προβλήματα στο αεροδρομιακό κομμάτι αλλά πλέον όλα τα τρένα εκεί διαθέτουν κλιματισμό σε λειτουργία.

Δείτε επίσης:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*