Πέμπτη 2 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας στο Μετρό

Στάση εργασίας στο Μετρό (γραμμές 2 & 3) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Τη στάση εργασίας εξήγγειλε το σωματείο ηλεκτροδηγών του Μετρό που ζητάει την αναδρομική αναγνώριση ασφαλιστικών εισφορών στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών.

Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα αποφασίστηκε η αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων στον Προαστιακό που είχαν ανακοινωθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου.

Τα τελευταία δρομολόγια πριν τη στάση εργασίας:

4 Comments

  1. Εχω ακούσει φήμες να λένε οτι εχουνε χαθεί φακέλους με τα δικαιολογητικά μας για την κάρτα…… Ερώτηση: Επειδή ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ (και που το εχει δώσει έγκαιρα …. Εγώ προσωπικά κατέθεσα 18 οκτ. Μόλις 2 μέρες μετα την επίσημη ανακοίνωση)….. Τι θα γίνει στη περίπτωση που ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ;;;!!!!

      • Είναι πολύ εύλογη η ερώτηση της κυρίας . Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το “τι θα γίνει αν δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή “.Το γεγονός ότι δεν σας αφορά είναι άλλο κεφάλαιο.

    • Μέχρι την Παρασκευή θα σας έχει έρθει, λογικά, με βάση σχόλια άλλων χρηστών που κατέθεσαν φάκελο την πρώτη εβδομάδα και τους έρχονται αυτήν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*