Έκθεση αφίσας στο σταθμό Σύνταγμα του Μετρό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας σε συνεργασία με τη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. οργανώνουν έκθεση αφίσας με θέμα τις Σταθερές Συγκοινωνίες, από τις 23 έως τις 30 Οκτωβρίου 2017 στο σταθμό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ».

Οι αφίσες δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος  «Προωθητική Καμπάνια» του 3 ου έτους σπουδών του Τμήματος Γραφιστικής.  Οι φοιτητές του Εργαστηρίου με αγάπη και καλλιτεχνική αφοσίωση επικεντρώθηκαν στην προώθηση της εικόνας των Σταθερών Συγκοινωνιών στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Στόχος του γραφιστικού σχεδιασμού, αποτέλεσε η προβολή των αξιών της ΣΤΑ.ΣΥ., καθώς και η ανάδειξη του ρόλου της εταιρείας ως φορέα ανάπτυξης  του κοινωνικού, πολιτιστικού και οικονομικού ιστού της πόλης της Αθήνας.

Αστικές συγκοινωνίες: δημόσιος χώρος, εκπαίδευση, δημιουργικότητα, εξωστρέφεια, ασφαλής-αξιόπιστη- οικονομική μετακίνηση, σεβασμός στον πολίτη-επιβάτη, πολιτισμός, ιστορική συνέχεια, κοινωνική ευθύνη και
περιβάλλον. Ιδέες, πτυχές, πρακτικές και αξίες των εργαζομένων και της Διοίκησης της ΣΤΑ.ΣΥ. που διέπουν τη λειτουργία των Μέσων Σταθερής Τροχιάς. Τα παραπάνω αποτέλεσαν αντικείμενο έμπνευσης για τους φοιτητές
του Εργαστηρίου «Προωθητική Καμπάνια», με την αρωγή εξαίρετων καθηγητών και την υποστήριξη της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. στηρίζει και φιλοξενεί δράσεις με πολλαπλό όφελος για την εκπαιδευτική κοινότητα και εν γένει το κοινωνικό σύνολο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*